Zegwaard Rioolontstopping, naast rioolbeheer uw specialist op het gebied van dakgoten reinigen

Zegwaard Rioolontstopping, naast rioolbeheer uw specialist op het gebied van dakgoten reinigen

Gepubliceerd op:

Een dakgoot heeft als doel het regenwater af te voeren wat op uw dak valt. Dit gebeurt via een regenpijp, maar bij vervuilde dakgoten stroomt het er veelal overheen. Als u bij een heftige regenbui merkt dat er regenwater over de rand van de dakgoot stroomt, kunt u aannemen dat de afvoer van uw dakgoot ergens verstopt zit. 

Ondanks het onschuldig lijkt, kan een verstopte dakgoot vervelend zijn en onnodige schade veroorzaken. Het water kan uw gevel vervuilen en het houtwerk van ramen en kozijnen beschadigen. Bovendien kan dit overtollige water lekkages veroorzaken in uw woning, garage of schuur en kunnen er schimmels langs de muren ontstaan. Stilstaand water in een verstopt dakgoot trekt tevens muggen aan, wat vervelend kan zijn bij een woning. Dit soort problemen zijn makkelijk te voorkomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Een verstopte dakgoot is met de juiste aandacht gemakkelijk te voorkomen. Wij adviseren standaard eens per jaar uw dakgoten te laten reinigen. Als er veel bomen in uw omgeving staan, adviseren wij om dit tweemaal per jaar te laten doen. Bij onze reinigingswerkzaamheden verwijderen wij al het mos, de bladeren en het overige vuil in de dakgoot. Daarnaast controleren wij de bevestigingsbeugels en plaatsen wij indien nodig bladvangers en bolroosters om verstopping in de afvoer van de goot te voorkomen.

Door uw dakgoten en regenpijpen schoon te laten maken door Zegwaard Rioolontstopping kunt u onnodige problemen en schades voorkomen. Onze ervaren medewerkers komen met de juiste apparatuur ter plaatse en verzorgen de reinigings- en controlebeurten van uw dakgoten. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, ook voor collectieve werkzaamheden, via 0800-2626161 of info@zegwaard.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Notapp
Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
Kiwa Technology BV
Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...