Galerijen ophogen met keramische tegels

Galerijen ophogen met keramische tegels

Gepubliceerd op:

Dakspecialist Zoontjens biedt verschillende oplossingen voor het ophogen en renoveren van galerij- en balkonvloeren. Haar nieuwste systeem is Dreen®Ceramicaplus. Dit is een luxe tegelsysteem van keramiek. De tegels zijn lichtgewicht (46 kg per m²) en hebben een breuklast van 1000 kg per tegel en daarom zeer geschikt voor het ophogen of renoveren van galerijen.

Strak en stabiel
Met Dreen®Ceramicaplus ontstaat een stabiel en vlak loopoppervlak. Het onderliggende systeem zorgt voor de gewenste ophoging en voorkomt dat de tegels gaan schuiven; de tegels worden voorzien van een hoekstuk, waarmee ze op de fixplate lock geplaatst en vergrendeld worden. Zo liggen de tegels gefixeerd, maar blijft de ondergrond (indien nodig) bereikbaar. Bovendien ontstaan strakke naden, waar tevens water door kan weglopen.

Kwaliteit en esthetiek
Met een herkomst uit Italië behoren de Dreen®Ceramicaplus tegels tot de topklasse. De keramische tegels beschikken over een aantal positieve eigenschappen, die ervoor zorgen dat ze goed ingezet kunnen worden op galerijvloeren; de tegels zijn antislip, maat-, kleur- en slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Tevens zijn ze vorst- en strooizoutbestendig. Dreen®Ceramicaplus is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarmee een stijlvolle uitstraling te creëren is.

          

Een greep uit ons leveranciersregister

Atlantic-Fujitsu
Biedt energiebesparende warmtepompen en aircosystemen aan, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...