Isoleren en impregneren van woningen

Isoleren en impregneren van woningen

Gepubliceerd op:

Isolatiebedrijf Pluimers is en blijft koploper als het gaat om energiebesparing, waardevermeerdering van onroerend goed én CO2-reductie. Met onze 40 jaar ervaring zijn we specialist in het isoleren van diverse producten. Denk hierbij aan vloeren, wanden, daken voor nieuwbouw en renovatie.

Isoleren en impregneren van woningen
Isolatiebedrijf Pluimers is en blijft koploper als het gaat om energiebesparing, waardevermeerdering van onroerend goed én CO2-reductie. Met onze 40 jaar ervaring zijn we specialist in het isoleren van diverse producten. Denk hierbij aan vloeren, wanden, daken voor nieuwbouw en renovatie. Middels deze e-mail willen wij het impregneren van woningen en de isolatieverwijdering onder de aandacht brengen.


Vocht, de grote vijand
Met ons Nederlandse klimaat heeft een gevel een grote hoeveelheid regen te verduren. Vocht is echter een grote vijand voor gevels met kans op schimmel, alg-groei, mosvorming en vorstschade. Een vochtige woning is moeilijker warm te stoken en kost dus meer energie. Het is daarom belangrijk uw woning tegen vocht te beschermen. Dit kunt u doen door uw woning door Pluimers duurzaam te laten impregneren/hydrofoberen. Hierbij brengt Pluimers een speciale créme aan op de gevel van uw woning. Deze créme zorgt er voor dat de werkzame stof goed en diep in de gevel dringt. Uw gevel wordt waterdicht maar blijft dampdoorlatend. Door dat er geen water meer in de gevel kan dringen blijft deze droger en hierdoor stijgt de warmte-isolerende werking.

Isolatieverwijdering
In sommige situaties kan er sprake zijn van een spouwmuurisolatie van een slechte kwaliteit, waarbij deze uit de spouw verwijderd dient te worden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de spouwmuur middels moderne technieken schoon gemaakt wordt. Dit gaat gepaard met een afzuigsysteem, waarbij de oude isolatie meteen opgevangen en afgevoerd wordt. Na het verwijderen van de oude isolatie kan Isolatiebedrijf Pluimers de nieuwe isolatie aanbrengen. Zo is de woning weer verzekerd van een perfecte spouwmuurisolatie die ons Nederlandse klimaat de das om doet.

Voor meer informatie kunt u ons bellen 0548-516225 of mailen naar info@pluimers.nl.

Kijk op www.pluimers.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Oskam Groep
Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...