Noodliften.nl B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Liften »
  3. Tijdelijke Personenliften »
  4. Noodliften.nl B.V.

Noodliften.nl B.V.

Bezoekadres
Marconiweg 6
4131 PD Vianen
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 486 33 99
Is uw vaste lift buiten gebruik door onderhoud, storing of een calamiteit? Noodliften houdt uw bewoners mobiel door de snelle montage van tijdelijke trapliften. Dé ideale oplossing voor woningcorporaties en VvE’s!

De specialist
Wanneer een lift stil komt te staan heeft dat grote gevolgen voor de bewoners van het pand. Tijdelijke trapliften zijn dan de beste manier om uw bewoners in beweging te houden. Noodliften is al 12 jaar de trapliftspecialist van Nederland en wij weten als geen ander wat er bij liftuitval nodig is. Wij denken graag met u mee.

Onze liften
Wij werken met de beste tijdelijke trapliften. Onze liften zijn stevig, comfortabel en veilig en zijn Europees gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NEN 8140. De liften zijn altijd passend, ongeacht het soort pand en het aantal verdiepingen, en worden zonder overlast of blijvende schade gemonteerd en weer gedemonteerd. Om een stukje extra veiligheid te kunnen bieden in donkere trappenhuizen, hebben wij een eigen verlichtingssysteem ontwikkeld, dat in de rails van de trapliften is gemonteerd. Dit verlichtingssysteem is uniek in Nederland.

Naast trapliften kunt u bij ons ook terecht voor trapklimmers, schaarliften en scootmobielstallingen.

24/7 service
Wij weten hoe vervelend liftstilstand is. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u en uw bewoners. Bij acute liftstilstand zijn wij snel ter plaatse, zodat we alle bouwlagen toegankelijk kunnen houden. Door onze snelle inzet en ons complete pakket van services en producten blijven uw bewoners gegarandeerd mobiel.

Informatie of inplannen:
Meer weten of meteen één of meerdere noodliften huren? Neemt u dan contact op via info@noodliften.nl of telefonisch op 085-4863399.

Foto's van Noodliften.nl B.V.

Beschikbare video van Noodliften.nl B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...

Wij verbinden bestaand en nieuw vastgoed met BIM in de beheerfase ...

Mastum ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...