Derbigum Nederland

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. Dakbedekking »
  4. Derbigum Nederland

Derbigum Nederland

Bezoekadres
Veldsteen 52
4815 PK Breda
Corr.adres
Postbus 3270
4800 DG Breda
Contactgegevens
Telefoon: (015) 215 40 00

De Belgische onderneming Derbigum, moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., is gespecialiseerd in de productie van duurzame bitumineuze waterdichtingsmembranen voor platte daken. Opgericht in 1932, is het uitgegroeid tot een wereldwijde speler door voortdurende investeringen en klantgerichte service. Sinds juni 2022 maakt het deel uit van de divisie Waterdichting van de Kingspan Groep.

Derbigum speelt op het vlak van recycling al jaren een pioniersrol met een uniek systeem voor het recyclen van snij-en dak afval.

Over Derbigum & No Roof To Waste!
Derbigum is al vanaf eind jaren ’90 leider in het recyclen van dakbedekking. Het NT-gamma, bestaande uit Derbitumen® dakbanen, is een toonaangevende keuze voor duurzaamheid in de dakbedekkingssector. Dit wordt mogelijk gemaakt door het No Roof To Waste-programma, waarbij zowel sloopdaken als gratis opgehaald snijafval worden gerecycled en hergebruikt in de productie van NT dakbanen. Deze dakbanen behoren tot de meest milieuvriendelijke opties op de markt. Het gerecyclede bitumen, genaamd Derbitumen®, wordt gebruikt als grondstof voor de onderlaag (Derbicoat NT) en de toplaag (Derbigum NT) van het NT-gamma. Beide producten bevatten respectievelijk 30% en 25% gerecycled bitumen. NT staat voor "New Technology", aangezien deze producten zijn ontwikkeld met innovatieve technologieën die zijn ontwikkeld door Derbigum zelf. Deze nieuwe technologieën zorgen ervoor dat de producten tijdens hun levenscyclus aanzienlijk minder CO2 uitstoten, waardoor ze milieuvriendelijker zijn. Daarnaast heeft Derbigum het NT-gamma uitgebreid met kleurrijke opties voor duurzame daken.

Over Derbigum NT en ons CO2 -reductie certificaat
Door gebruik te maken van gerecyclede bitumen en hernieuwbare grondstoffen, Derbitumen®, worden er minder nieuwe grondstoffen gebruikt. Dit resulteert in een vermindering van de CO2-uitstoot. Is uw dak voorzien van een NT dakbedekking, geproduceerd met Derbitumen®? Dan ontvangt u een CO2-reductie certificaat. De reductie wordt vooraf berekend en vastgelegd in dit certificaat. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om de CO2-reductie van uw dak(en) mee te nemen in bijvoorbeeld een compleet CO2-besparingsproces.

Voor meer info
Johanna Nieuwerth
Marketing Coördinator
johanna.nieuwerth@derbigum.com
www.norooftowaste.nl

John Poppelaars
Directeur Derbigum Nederland
john.poppelaars@derbigum.com
www.derbigum.nl

Foto's van Derbigum Nederland

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken ...

We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...