Alle disciplines onder één DAK

Alle disciplines onder één DAK

Gepubliceerd op:

Regelmatig worden we als Oranjedak Solar gevraagd een advies te geven voor het plaatsen van een zonnestroomsysteem op bestaande platte daken. Soms naar aanleiding van een SDE+ beschikking die wij dan wel of niet voor de klant hebben aangevraagd en soms omdat men gewoonweg wil investeren in groene energie.

Om het hoogst mogelijke rendement op te kunnen leveren , maken wij een optimaal ontwerp en een goede afstemming van alle componenten. Zoals persoonlijke wensen, bouwtechnische, weerkundige en fysieke factoren.

Maar daar blijft het niet bij, Oranjedak, met inmiddels ruim 40 jaar ervaring in de dakenbranche, kijkt tegelijkertijd kritisch naar de conditie van het huidige dakpakket. Immers het zonnestroomsysteem wat op het dak geplaatst wordt biedt een gemiddeld economische levensduur van 25 jaar. Hoe spijtig blijkt het naderhand als het systeem er af moet, omdat het dak gerenoveerd moet worden, of dat er gedurende de gebruiksfase kosten bijkomen vanwege lekkages met alle gevolgen van dien.

Tevens beoordelen wij de dakconstructie en de aanwezige isolatie. Niet elk type dak is namelijk geschikt om een standaard los geballast systeem op te plaatsen of zondermeer mechanisch te bevestigen.

Als laatste kijken wij met de klant mee naar de toekomst. Hoe kan men veilig onderhoud aan het dak en de installaties uitvoeren? In ons ontwerp houden we hier al rekening mee door het zonnestroomsysteem in een veilige zone te plaatsen of bieden wij de opdrachtgever een permanent valbeveiligingssysteem aan, die door elke onderhoudspartij altijd veilig te gebruiken is.

Door alles in één hand te houden krijgt of behoudt de opdrachtgever een complete dakgarantie en ontzorgen wij u als woningcorporatie volledig.

Met al deze disciplines levert Oranjedak een unieke expertise in de markt en onderscheiden wij ons met innovatieve, degelijke en bewezen dakoplossingen.

Neemt u vandaag nog contact met ons op voor een gesprek met een van onze technisch adviseurs dakbedekking, solar of valbeveiliging. Debby de Jonge | 06-10121665

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Schöck Nederland b.v.
Schöck biedt producten en systemen voor de toekomst ...
Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...