2050 doelen voor ogen houden

2050 doelen voor ogen houden

Gepubliceerd op:

Om de ambitieuze doelstellingen voor 2050 te behalen, staat ons een immense taak te wachten: maar liefst 8 miljoen gebouwen moeten worden verduurzaamd in de komende jaren. Dit vormt een aanzienlijke organisatorische uitdaging die niet te onderschatten valt.


Sjoerd Klijn Velderman, de Directeur van Endure, benadrukt het belang van het behouden van de langetermijndoelen voor 2050 bij het nemen van maatregelen. Door voorbij de huidige normen te kijken bij het verduurzamen van woningportefeuilles, kunnen we werken volgens een duidelijke routekaart met stapsgewijze en overzichtelijke stappen richting onze uiteindelijke doelstellingen.

Marcel van Haren, onze Adviseur Markt & Klant, was nieuwsgierig naar de visie van Sjoerd en ging daarom het gesprek met hem aan om hier dieper op in te gaan. Dit gesprek belicht niet alleen de uitdagingen waar we voor staan, maar biedt ook inzicht in de strategieën die nodig zijn om de duurzaamheidsdoelen te bereiken en een betere toekomst voor ons allemaal te verzekeren.

Het is van cruciaal belang om een brede samenwerking tussen alle belanghebbenden te bevorderen, van overheden en bedrijven tot burgers en non-profitorganisaties. Door middel van innovatieve technologieën, financiële prikkels en bewustmakingscampagnes kunnen we de transitie naar duurzamere gebouwen versnellen en een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

Een greep uit ons leveranciersregister

Geberit B.V.
De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten ...
NCCW
NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...