VHD neemt Totaal Onderhoud Nederland (TONED) over

VHD neemt Totaal Onderhoud Nederland (TONED) over

Gepubliceerd op:

VHD heeft sinds 1 mei jl. Totaal Onderhoud Nederland (TONED) overgenomen. Met deze overname heeft de organisatie, die al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van hulpverlening in binnen- en buitenland, haar activiteiten op het gebied van schadeherstel in natura aan gebouwen en 24/7 bereikbaarheidsdiensten verder uitgebreid.

Uitbreiding dienstverlening
Door de overname beschikt TONED-VHD B.V. over een uitstekend landelijk dekkend netwerk van onderhoud- en reparatiebedrijven. Algemeen directeur Peter Varenkamp: ‘Met de overname hebben we onze positie in de markt van onderhoudsservices aan partijen als woningcorporaties, VVE’s, vastgoedeigenaren en verzekeraars fors uitgebreid. Door het bundelen van onze kennis en ervaring met die van TONED zijn we nog beter in staat opdrachtgevers en hun klanten, zoals huurders, te bedienen. Naast dienstverlening rond onderhoud, storingen en schadeherstel kunnen woningcorporaties ook bij ons terecht voor 24-uurs bereikbaarheid en gebruik maken van onze gecertificeerde zorgcentrale voor alles rondom langer thuis wonen.’

TONED, Just Check It
Samen met TONED, gespecialiseerd in totaal onderhoud, (spoed) reparatie, gebouwenbeheer en 24/7 bereikbaarheid, is ook het onderdeel Just Check It bij de overname betrokken. Just Check It ontwikkelt webbased applicaties voor het managen van inkoop- en onderhoudsprocessen van organisaties.

Ook voor woningcorporaties
Geïnteresseerd in de dienstverlening van TONED-VHD B.V. voor uw woningcorporatie? Neemt u dan contact op met ons verkoopteam via 06-10311262 of mary.damhoff@toned.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

www.vhd.nl
www.toned.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...
Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...
Aareon
Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...