Met PAM antisliptapijt veilig de winter door!

Met PAM antisliptapijt veilig de winter door!

Gepubliceerd op:

Met deze mooie, duurzame PAS-antislipmat kleedt u koude betonvloeren, galerijen en balkons aan. De antislipmatten zijn zo opgebouwd dat het hemelwater goed weg kan stromen. De PAS-serie antislipmatten hebben een lichte structuur en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Nooit meer een gladde vloer
Met deze antislipmatten is uw galerij zelfs bij winterse neerslag goed stroef en veilig begaanbaar. Wij zorgen voor snelle levering en nette afwerking van de PAS-antislipmat. Met een uitstekende stroefheid (R13) biedt deze vormvaste mat een veilig oppervlakte op gladde betonvloeren, houten vloerdelen, galerijen of balkons. De mat bestaat uit een met glasvezel versterkte pvc-basis met een kunststofcoating waarop cilindervormige pvc-korrels zijn ingestrooid.

Voor standaard- en intensief gebruik
De PAS-serie bestaat uit een PAS-s en een PAS-i bekleding. De ‘s’ staat voor standaard- en de ‘i’ voor intensief gebruik.
Bij PAS-s zijn de korrels voor de stroefheid bovenop het materiaal gestrooid en zit de stroefheid in de bovenlaag. Bij de PAS-i zijn de korrels met het hele materiaal vermengd en is de hele mat stugger en stroever, en daarmee nog beter geschikt voor intensief gebruik.

De voordelen van de PAS-antislip
  • Goed stroef (R13) en snel droog
  • Geplaatst gewicht ca. 2kg/m2
  • Dikte 6 tot 7 mm
  • Brand- en rookveilig (Cfl-S1)
  • Geluidsabsorberend
  • Eenvoudig te reinigen (water)
  • Schimmelwerend
   

Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...