Wie doet wat bij gebiedsontwikkeling

Wie doet wat bij gebiedsontwikkeling

Gepubliceerd op:

Gemeenten, bouwbedrijven, beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties worden gevraagd deel te nemen aan een onderzoek naar de veranderende rollen van de verschillende partijen bij gebiedsontwikkeling. De TU Delft en Deloitte voeren het onderzoek uit.

Het onderzoek is een vervolg op het onderzoek uit 2010 dat de titel ‘Schuivende Panelen 1: Toekomst van gebiedsontwikkeling’ kreeg. Uit dat onderzoek bleek onder meer dat alle partijen die betrokken zijn bij gebiedsontwikkeling worstelen met hun eigen rol en positie ten opzichte van elkaar. In dit vervolgonderzoek willen TU Delft en Deloitte dit thema verder uitwerken. De centrale vraag zal zijn of er verbetering is opgetreden in het blijkbaar verwarrende rollenspel sinds het vorige onderzoek.

Aan dit vervolgonderzoek kunnen alle professionals in de vastgoedsector deelnemen. Door hier te klikken kunt u naar de enquête gaan. Het invullen kost ongeveer vijf minuten. U kunt nog tot 18 mei 2012 deelnemen. De resultaten van het onderzoek zijn eind juni beschikbaar via www.deloitte.nl en www.gebiedsontwikkeling.nu.

Bron: Aedesnet.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...