De Unexus BHV-oplossing zorgt voor automatisering van de processen en extra veiligheid

De Unexus BHV-oplossing zorgt voor automatisering van de processen en extra veiligheid

Gepubliceerd op:

Unexus ontwikkelt, implementeert en onderhoudt intelligente omnichannel software die alle inkomende en uitgaande communicatie centraal afhandelt en aflevert bij de juiste personen. Hieronder vallen onder andere telefonie, e-mail en taken, maar ook sms, webchat, WhatsApp en Facebook Messenger. 

Dankzij slimme routeringen en koppelingen met bedrijfsapplicaties (zoals CRM, ERP), automatiseert het Unexus systeem bestaande processen en klantinteracties.

Bij een noodsituatie is het snel inschakelen van hulpverleners van cruciaal belang. Elke seconde telt bij gebeurtenissen die soms letterlijk over levensbelang gaan. Het is langzaam en foutgevoelig om handmatig stuk voor stuk BHV’ers te bellen in de hoop dat er eentje opneemt. Unexus optimaliseert nu het BHV-proces.

De functionaliteit binnen het Unexus Connect platform werkt als een centraal alarm- en informatiesysteem. Dit maakt het mogelijk om snel de juiste groepen te alarmeren en ook te informeren met alle relevante informatie. Zo biedt de BHV-oplossing de mogelijkheid voor alle betrokken personen om direct met elkaar te kunnen communiceren d.m.v. een conferentiegesprek. Hierdoor hebben bijvoorbeeld de melder van het incident en alle medewerkers van de BHV-groep direct contact, en kan het incident zo snel en veilig mogelijk worden afgehandeld.

Het is ook mogelijk om een automatische melding via de telefoon te verzenden waarbij de BHV-leden moeten bevestigen dat ze de melding hebben gehoord en in actie komen. Als er niet wordt bevestigd, of de juiste BHV-medewerker niet aanwezig is, dan kan het gesprek gelijk worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld de klantenservice. Ook kan deze melding met een vooraf ingesproken tekst worden uitgevoerd of kan er een sms bericht worden verstuurd. Naast deze vormen van activering kan er ook alarm worden geslagen via een fysieke knop, of via een inbelnummer, waarna verdere opvolging kan plaatsvinden.

De Unexus BHV-oplossing biedt elke organisatie mogelijkheden om makkelijk, snel en adequaat hulpverleners te informeren en te mobiliseren waardoor de veiligheid van de werknemers altijd wordt gewaarborgd.

Wil je meer weten over de BHV-oplossing of over Unexus? Neem vooral contact met ons op!

Unexus Contact Solutions
W: unexus.nl
A: Tolweg 3-IV, Baarn
T: +31 35 7009 760
E: info@unexus.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...