DRIE woorden: Beheer, beheer & beheer

DRIE woorden: Beheer, beheer & beheer

Gepubliceerd op:

De vraag van de meeste woningcorporaties bestaat niet uit hoeveel, hoe snel, wat, wanneer etc. Nee de vraag van de woning corporatie is: “Hoe gaat het met het beheer? Is het makkelijk? Moeten we op locatie zijn voor leveranciers of mutaties? Zitten daar extra kosten aan vast? ”

Woningcorporaties zijn voorstdurend bezig met het zinnig besteden van hun budgetten. Momenteel is natuurlijk het ‘gasvrij’ maken van hun onroerend goed. Hoe komen de bestaande complexen op een snelle, duurzame manier van het gas af, zonder dat er enorme investeringen gemaakt moeten worden door woningbouwcorporaties en tot overlast van haar bewoners zijn.

Ook is er de kwestie ‘personeel’, waar haal je momenteel gekwalificeerd personeel vandaan. Er zijn enorme tekorten op de arbeidsmarkt. Ook om de goede beheerders te vinden is een behoorlijke uitdaging.

Online Beheer van je toegang, zelf van verschillende complexen
Niet perse omdat het veel duurzamer is, maar juuist omdat het tijd kan besparen willen we meer en meer onze bezittingen via een online kanaal beheren en controleren. Om voor elke mutatie met een auto/busje naar de locatie te gaan is niet meer van deze tijd. Zeker niet wanneer je wee dat er oplossingen bestaan die werknemers op de centrale kantoorlocatie hierin kunnen bijstaan. Vandaar dat Intratone met haar Online Management Portal een uitkomst kan bieden voor verschillende instanties en hiermee substatieel kan bijdragen aan het efficienter inzetten van dure FTE’s.

Sleutelbeheer
De dagen dat leveranciers voor een poort staan te wachten op de gebouwbeheerder voor een sleuteloverdracht zullen ook to verleden tijd moeten behoren. Door binnen de Online Management Portal (tijdelijke) toegang te verlenen middels codes aan leveranciers is het achterna jagen van sleutels en zeker bij sluetelverlies een grote kostenpost geborgt.

Ook voor bewoners kunnen dit soort technieken enorm bijdragen aan de woonveiligheid en het wooncomfort. Bijvoorbeeld wanneer er een bewoner tijdelijke zorg aan huis heeft, kunnen sleutel, codes en/of badges aan deze personen worden gegeven zonder dat dit een nadelig effect heeft op de veiligheid van de toegangscontrole. Een gegeven sleutel/toeganscode en/of badge kan tenslotte real-time worden losgekoppeld.

De voordelen van Intratone toegangsbeheer:
  • Eenvoudige Installatie
  • Geen dure & kwestbare bekabeling nodig
  • De systemen is uitgerust met beveiligde badges (die bij verlies eenvoudig te deactiveren zijn)
  • De naamplaatjes van de intercoms updaten, toegangscodes wijzigen of nieuwe badges aanmaken is slechts enkele seconden werk
  • Toegang voor zorgmedewerkers of schoonmaalpersoneel is eenvoudig in te regelen door een badge te verstrekken waarmee op een bepaalde tijd het gebouw kan worden betreden
Beheer in Real-Time
Met deze systemen realiseren we niet alleen gemak, we realiseren ook kostenbesparingen. De systemen bevatten geen mechanische onderdelen waardoor slijtage geen rol van betekenis heeft. Dat betekent ook dat wanneer iemand zijn of haar badge kwijtraakt, we deze eenvoudig realtime deactiveren. Wettelijk gezien moeten in zo’n situatie de cilinders en dus alle sleutels worden vervangen. Draadloze oplossingen van Intratone zijn gemakkelijk te beheren, geven optimale controle en zijn dus ook nog een kostenbesparend.


Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...