Modulaire Serviceovereenkomst®

Modulaire Serviceovereenkomst®

Gepubliceerd op:

Sinds jaar en dag bieden wij vanuit Astralift Serviceovereenkomsten aan die volledig transparant zijn, zonder gebruik te maken van kleine lettertjes. Wij hanteren hiervoor een overzicht van de VLR (liftenvereniging) waarin op een eenvoudige manier te zien is wat de dekking is van de serviceovereenkomst.

Ondanks dat de door ons gehanteerde serviceovereenkomsten transparant zijn en overzicht bieden, wordt in de praktijk met regelmaat de vraag gesteld voor een “persoonlijke”  aanpassing. De ene klant wil keuringsassistentie opgenomen hebben en de andere klant wil een korte responstijd. Door ons nog verder te verdiepen in de wens van de klant hebben wij uiteindelijk besloten om een nieuwe vorm van Serviceovereenkomsten te ontwikkelen. Het uitgangspunt van onze Modulaire Serviceovereenkomst® komt voort uit de zorgverzekeringenbranche, wat vrijwel iedereen wel kent.  De diverse zorgaanbieders bieden u de mogelijkheid om uw zorgverzekering volledig samen te stellen uit modules die u belangrijk vindt. U kunt dan zelf bepalen of dat u een hoger eigen risico wilt of dat u een module voor fysiotherapie laat vervallen. Bij ons kunt u vanaf nu een Serviceovereenkomst samenstellen uit modules die u graag opgenomen wilt hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een uitleg over onze Modulaire Serviceovereenkomst® en  laat u verrassen over de tarieven en de keuze aan mogelijkheden. Niets is belangrijker dan exact te weten waar u voor betaalt en dat ook nog tegen een meer dan concurrerend tarief.

Onze contractmedewerkers staan voor u klaar om samen met u een voorstel uit te werken.

Ons directe telefoonnummer: 079-33 00 690

Ons mailadres: service@astralift.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

DataBalk
Ruim 100 jaar ervaring in de sector, gecombineerd met passie voor de volkshuisvesting en een helder beeld van ...
WEBO
WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...
NVT Onderhoudsgroep
NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...