Veilig en onbezorgd wonen. Met de slimme oplossingen van CED

Veilig en onbezorgd wonen. Met de slimme oplossingen van CED

Gepubliceerd op:

Via Smart Homes schades voorkomen of vroegtijdig signaleren. En doet zich toch een schade of storing voor dan zorgen we dat er binnen 24 uur, maar liefst binnen 2 uur na de melding, een hersteller of onderhoudsmonteur bij uw klant is die de schade of storing komt verhelpen. Met een sterke combinatie van mens en technologie creëren we slimme oplossingen die wonen voor iedereen een stuk onbezorgder maken.

Schade voorkomen = SlimWonen
Sensoren, domotica, apps: ze bieden ongekende mogelijkheden om schade te voorkomen en zo de waarde van bezit te behouden en te vergroten. Dat idee ziet u terug in CED SlimWonen. Met CED SlimWonen zijn uw klanten verzekerd én maken we van hun woning een ‘smart home’ met slimme apparaten zoals een rookmelder, watersensor en/of camera die de woning beschermen en problemen signaleren. Mocht zich een incident voordoen in huis, dan zendt het apparaat via de speciale app een signaal naar uw klant of naar de alarmcentrale van CED. Door tijdig in actie te komen, worden grote schades voorkomen. In alle opzichten een slimme oplossing, want schadepreventie is uitermate rendabel!

Innovatief in schadeherstel
Natuurlijk kan er toch altijd iets gebeuren. Denk aan schade na een inbraak of een sleutel die afbreekt in het slot. Het zijn vervelende ongemakken die uw klant graag snel verholpen ziet. Via CED kunt u als corporatie, vastgoedbeheerder of VVE uw klant die service bieden. Als grootste en meest innovatieve schadehersteller van Nederland zijn wij 24/7 bereikbaar voor meldingen en kunnen wij de schade of storing van uw klant direct oplossen. Dankzij ons landelijke netwerk van professionele herstelbedrijven en een speciale app, is er binnen 24 uur, maar vaak al binnen 2 uur na de melding, een hersteller of onderhoudsmonteur bij uw klant om het probleem te verhelpen. Zo geeft u op een bijzonder kostenefficiënte manier uw klant snel weer het gevoel van een veilig thuis.

Meer weten? Neem contact op met onze innovator Adel Kadric via e-mail.

Een greep uit ons leveranciersregister

Erasmus School of Accounting & Assurance
Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...