Noodliften desinfectiezuil zorgt voor veilige leefomgeving

Noodliften desinfectiezuil zorgt voor veilige leefomgeving

Gepubliceerd op:

Volgens onderzoek van onder andere het RIVM verspreidt het coronavirus zich voornamelijk door niezen of hoesten en door handcontact. Hierbij worden kleine virusdeeltjes overgedragen van de ene naar de andere persoon. Een goede hygiëne en een schone leefomgeving zijn dus van vitaal belang in de strijd tegen corona.

Noodliften verhuurt daarom vanaf nu desinfectiezuilen aan woningcorporaties en VvE’s. De zuilen kunnen in ieder pand geplaatst worden en zorgen ervoor dat trappenhuizen schoon blijven, zodat alle bewoners deze veilig kunnen blijven gebruiken.

Waaruit bestaat de Noodliften desinfectiezuil?
De Noodliften desinfectiezuil bevat een pomp met desinfecteermiddel en een dispenser voor papieren zakdoekjes, beide op goede hoogte voor de gemiddelde gebruiker. Onderin zit een vuilnisbak voor de gebruikte zakdoeken. De zuil wordt door Noodliften compleet geleverd, inclusief desinfectiemiddel en een losse flacon voor desinfectie van trapleuningen, en wordt ook op de gewenste locatie geplaatst. De zuil is vrijstaand.

Meer weten? Lees hier meer over de Noodliften desinfectiezuil en coronaservice.

Waarom een desinfectiezuil huren?
Wanneer er een desinfectiezuil in het trappenhuis staat, zullen bewoners sneller even hun handen schoonmaken voordat ze de trapleuning of een deurklink aanraken. Hierdoor blijft deze ruimte schoner en dus ook veiliger voor alle bewoners. Vooral in panden waar veel ouderen en kwetsbare mensen wonen is dit essentieel. Ook werkt de aanwezigheid van een desinfectiezuil als motivatie om de overige RIVM-regels, zoals 1,5 meter afstand houden, ook na te leven. Volgens diverse onderzoeken zorgen zichtbare hygiënevoorzieningen ervoor dat mensen over het algemeen hygiënischer gaan leven.

Noodliften desinfectiezuil huren?
Wilt u een zuil huren of meer informatie opvragen, neem dan contact op met Noodliften. Dat kan via mail op info@noodliften.nl of telefonisch via 085-4863399.

Een greep uit ons leveranciersregister

Alvast
Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...
Caparol (DAW NEDERLAND)
Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...
Drowa isolatiechips
Drowa Chips: dé oplossing tegen vocht in de kruipruimte ...