Uw woningbestand verduurzamen met minimale investering

Uw woningbestand verduurzamen met minimale investering

Gepubliceerd op:

De energietransitie vraagt veel van de maatschappij en van woningcorporaties in het bijzonder. Er wordt veel van hen verwacht terwijl er nauwelijks extra middelen beschikbaar worden gesteld. Dat vraagt om slimme, efficiënte oplossingen.

Verken al uw opties onder één dak
De jaarlijks terugkerende Vakbeurs Energie biedt u de gelegenheid om alles op het gebied van duurzame energieopwekking en energiebesparing te verkennen.

Van dinsdag 8 t/m donderdag 10 oktober 2019 bent u dagelijks van 10:00-17:00 uur welkom in de Brabanthallen in Den Bosch. Via deze link kunt u gratis een ticket registreren. ZON is te vinden in hal 4, stand C020.

Maak kennis met onze nieuwe oplossingen
Deze zomer zijn The FCTR E en ZON een samenwerking aangegaan. Samen willen we de warmtetransitie versnellen. Wij doen dat door slimme energieconcepten te bedenken voor een breed scala aan gebouwen. Onze focus ligt daarbij op de verschillende soorten woningbouw.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik maken om u kennis te laten maken onze nieuwste energieconcepten.

Benieuwd?
Onze nieuwe CEO Joris Jonker, bedenker van de slimme thermostaat Toon en één van de oprichters van THE FCTR E, geeft tijdens de beurs om 12:00 uur de workshop ‘Weg met de warmtetransitie, start de businessmodelrevolutie’ in Theater Energiebesparing. Zeker zijn van een plek? Maak uw interesse hier kenbaar.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oskam Groep
Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
Zoontjens
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...