Jacqueline van Ham nieuwe bestuurder Dudok Wonen

Jacqueline van Ham nieuwe bestuurder Dudok Wonen

Gepubliceerd op:

Jacqueline van Ham is benoemd als directeur-bestuurder bij Dudok Wonen. Zij volgt Wijnand Fassotte op die deze rol bijna 1 jaar interim heeft waargenomen. Jacqueline van Ham is blij met deze stap: “Ik heb heel veel zin om bij Dudok Wonen aan de slag te gaan. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de verdere invulling van de nieuwe koers van Dudok en verheug me op de samenwerking met de collega’s, huurders en partners.”

Jacqueline van Ham heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting. Sinds 2011 is zij directeur bij woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam. Onder haar leiding zijn het portefeuille- en assetmanagement opgezet en geïmplementeerd. Daarnaast zijn er grote stappen gezet in het verbeteren van de dienstverlening aan de huurders van Stadgenoot.

Uitstekende match
De Raad van Commissarissen van Dudok Wonen is zeer verheugd over de komst van Jacqueline van Ham. “Gezien haar ervaring, gedrevenheid, kennis van het werkveld en verbindende kwaliteiten past zij uitstekend bij de ambities van Dudok Wonen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij samen met de collega's de nieuwe koers van Dudok Wonen succesvol kan vormgeven. Dudok Wonen blijft ook in deze moeilijke woningmarkt zoeken naar meer mogelijkheden om woningzoekenden, huurders en kopers een goed thuis te bieden. Voor hen blijven we de lat hoog leggen”, aldus Willem van Leeuwen, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Jacqueline van Ham treedt 1 november 2023 in dienst bij Dudok Wonen.

Bron: dudokwonen.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
KiesZon
Van dak naar duurzame energiecentrale ...