Oskam Groep uitverkozen tot Beste Sloopbedrijf van Nederland 2016

Oskam Groep uitverkozen tot Beste Sloopbedrijf van Nederland 2016

Gepubliceerd op:

Het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) heeft De Oskam Groep uitverkozen tot Beste Sloopbedrijf 2016 in Nederland in de Sloopwerkenbranche.

Directie en medewerkers zijn supertrots op dit behaalde succes. Het juryrapport was lovend over De Oskam Groep. Graag delen wij een aantal quotes uit het juryrapport.

“Zij onderscheidt zich door een grote knowhow op het gebied van sloopwerkzaamheden en haar grote klant- en servicegerichtheid. Innovatievermogen, gedrevenheid, passie, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van haar een absolute topper in haar wereld”.

“Tevens probeert het haar producten en diensten continu te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten”

“Kwaliteit voor alles met aandacht voor veiligheid en milieuaspecten. Bieden van duurzame totaaloplossingen. Het behalen van het BREEAM 4 sterren Excellent Sloopcertificaat was uniek in de markt. Volledig toegewijd aan slopen met oog voor hergebruik”. Naast een excellent bedrijf heeft de onderneming heel veel oog voor MVO. Zowel qua CO2-reductie als gericht op de mens!

Oskam Groep en haar relaties. Samen voor het beste resultaat!


Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Daktechniek
Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...
Hagemans Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...
Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...