Flynth

Flynth

Bezoekadres
Meander 261
6825 MC Arnhem
Corr.adres
Postbus 9221
6800 KB Arnhem
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 23 67 777

Nieuwe woningwet vraagt om een heldere proactieve aanpak

Samen invulling geven aan de nieuwe corporatiesector
Met de invoering van de nieuwe Woningwet vindt er een herstructurering van uw corporatiestelsel plaats. Op alle vlakken moet er veel veranderen om de bedrijfsvoering effectiever te maken en om te voldoen aan alle eisen van de nieuwe wet- en regelgeving. Flynth weet hoe. Het is time 2 change!

Omslag in de branche
De economische crisis, de nieuwe eisen vanuit het ministerie, de Woningwet maar zeker ook de maatschappelijke discussie hebben een omslag in de branche bewerkstelligd. Een verandering waar alle woningcorporaties mee aan de slag moeten om op korte termijn aan alle nieuwe eisen en wensen te voldoen. Alle reden om kennis met ons te maken; met onze innovatieve manier van werken en natuurlijk ook met onze specialisten die u graag helpen om de juiste stappen te nemen.

Lage kosten, het beste resultaat
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB. Voor compactere bedrijven en organisaties bieden we gegarandeerd een passende dienstverlening om het beste resultaat te bereiken en uw kosten zo laag mogelijk te houden. Of het nu gaat om shared services, online dienstverlening, even kort overleg (in veel gevallen is er één van onze vestigingen bij u in de buurt) of daadwerkelijk ondersteuning bij u op kantoor. Wij bieden de juiste kennis en hulp.

Ervaring en expertise
Gedreven door de ervaring in verandermanagement en de expertise op fiscaal, juridisch en financieel gebied hebben we voor woningcorporaties alles in huis om én strategisch de juiste keuzes te maken én uw financiële huishouding snel op orde te krijgen voor de nieuwe Woningwet. Zo kunnen we samen de vereiste maatschappelijke en financiële verbeteringen realiseren. Op maat en op tijd!

Kosten besparen op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid
Naast de regelgeving rondom de nieuwe Woningwet, zal ook het beheersen van ziekteverzuim en het terugdringen van arbeidsongeschiktheidskosten hoog op uw agenda staan. Zieke werknemers kosten woningcorporaties veel geld. De adviseurs van Flynth Arbeidszorg bieden u voor uw complete arbo-problematiek een effectieve oplossing. Wanneer u niet of nauwelijks ziekteverzuim binnen uw bedrijf heeft, zijn er niet of nauwelijks kosten voor verzuimadvisering en arbodienstverlening. Uniek is dat de gegevens vanuit uw online salarisadministratie gekoppeld zijn aan het online ziekteverzuim systeem. Dit leidt tot meer efficiency en minder kans op fouten.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze aanpak en hoe we samen met u invulling geven aan uw toekomst? Neem contact op met Fons Overwater via (0297) 51 53 00 of fons.overwater@flynth.nl.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...

Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is ...

Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...

Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...

Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...