Noodliften verduurzaamt met aanhanger

Noodliften verduurzaamt met aanhanger

Gepubliceerd op:

In tijden waarin grondstoffen steeds duurder worden, is het belangrijk om na te denken over duurzame oplossingen. Daarom heeft Noodliften zijn vloot uitgebreid met een grote aanhanger, zodat er minder bussen hoeven te rijden.

Ideaal voor grote klussen
Bij een grote klus rijden de monteurs van de trapliftexpert normaal gesproken met meerdere bussen naar de locatie. Dit omdat er dan veel trapliften, montagematerialen en leenrollators mee moeten, die allemaal niet in één bus passen. Met de nieuwe aanhanger is dit verleden tijd: er passen namelijk 10 trapliften óf 20 leenrollators in. Zo hoeven de monteurs met nog maar één bus te rijden.

Duurzaamheid in het bloed
Het is niet de eerste duurzaamheidsmaatregel die het bedrijf uit Vianen neemt. Zo zijn de tijdelijke trapliften zelf geoptimaliseerd om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Ze zijn zo ontwikkeld dat een aansluiting op het lichtnet voldoende energie oplevert. De verschillende onderdelen zijn solide genoeg om meerdere keren hergebruikt te worden. Ook heeft Noodliften geïnvesteerd in een energiezuinige werkplek door na-isolatie van het bedrijfspand. 

Verhuur duurzamer dan verkoop
En natuurlijk is de verhuur van trapliften op zich al duurzamer dan de verkoop van zulke liften, omdat ze op die manier vaker hergebruikt kunnen worden. Noodliften heeft een voorraad tijdelijke trapliften die achter elkaar bij verschillende projecten ingezet kunnen worden, zodat er onder de streep minder trapliften geproduceerd hoeven te worden.

Tijdelijke trapliften nodig?
Krijgt u te maken met geplande liftstilstand of heeft u regelmatig acute liftproblemen in uw pand? Noodliften informeert u graag over de duurzame oplossingen bij liftuitval. Neem contact op via de website of telefonisch via 085-4863399.

Een greep uit ons leveranciersregister

POM
Met POM incasseer je beter, sneller, socialer én tegen lagere kosten ...
PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...
Kiwa Expert B.V.
Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...