Digitaliseren en duurzaamheid

Digitaliseren en duurzaamheid

Gepubliceerd op:

Het RTL programma Doe maar Duurzaam heeft rond de Kerst Company Tesuji in beeld gebracht bij de opdrachten voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Dit waterschap bespaart jaarlijks een Eifeltoren aan papier door het samenvoegen van aanslagen en een Eifeltoren aan papier doordat burgers via de berichtenbox van MijnOverheid de aanslag waterschapsbelasting digitaal ontvangen.

Meer hierover leest u op onze website: http://www.companytesuji.com/doe-maar-duurzaam-bij-rtl/

Vorig jaar hebben vier nieuwe woningcorporaties een beroep gedaan op onze kennis en ervaring rondom digitaliseren, document management en digitaal werken. Deze hebben alle vier aangegeven ook dit jaar met ons een project te willen starten en twee zijn inmiddels gestart.

Wilt u weten welke opdrachtgevers wij van dienst zijn, kijkt u dan op onze website: http://www.companytesuji.com/ons-netwerk/opdrachtgevers/

Naast het digitaliseren van kasten en archieven denken we mee over de digitale archiefstructuur en document management. Als een full service partij helpen wij schouder aan schouder onze opdrachtgever met het oplossen van vraagstukken zoals:
  • Voldoen onze applicaties nog wel?
  • Hoe kan onze corporatie volledig digitaal werken?
  • Hoe zit het ook al weer met bewaren en vernietigen?
  • Hoe plegen wij onderhoud aan digitale dossiers (o.a. vanwege verscherpte privacy)?

De eerste stappen in digitalisering werden in 2007 gezet en na ruim 10 jaar is soms onderhoud gewenst op deze bestanden. Met de aanstaande publicatie op een medewerkers portaal kijken wij duizenden personeelsdossiers na op schendingen van privacy, verwisseling van documenten en ontbrekende stukken.

Voor alle vragen omtrent digitaliseren, digitaal werken en digitaal werken moet  ook u in 2017 bij Company Tesuji zijn.

Een greep uit ons leveranciersregister

SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...
Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie B.V.
Optimale tevredenheid van opdrachtgevers en huurders ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...