Aareon neemt aandelen Residenz ICT over

Aareon neemt aandelen Residenz ICT over

Gepubliceerd op:


Aareon heeft de resterende 50% van de aandelen van Residenz ICT overgenomen. Sinds de oprichting in 2008 beschikte Aareon reeds over 50% van de aandelen van Residenz ICT. Met de overname van de resterende aandelen is Aareon nu 100% eigenaar.

Het volledige eigenaarschap van Residenz ICT stelt Aareon in staat om haar portfolio nog beter aan te bieden: een complete en beheerde ‘state-of-the-art’ werkplek vanuit de cloud. Zowel voor de bekende Aareon-programmatuur maar ook voor programmatuur van derden.

“We gaan verder dan alleen alles-onder-één-dak; we gaan voor volledige ontzorging+. Dit betekent één single point of contact, één SLA, één dedicated service manager en een uitgebreid dienstenportfolio. Daarbij focussen we op innovatie, pro-activiteit en continue verhoging van de kwaliteit”, aldus Peter Hanen, commercieel directeur bij Aareon.

Over Aareon Nederland
Aareon Nederland ontwikkelt en implementeert toepassingen en diensten voor diverse markten. Het bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen waarbij we nu ook Residenz ICT verwelkomen. Aareon in zijn geheel is actief in de sectoren woningcorporaties, commercieel vastgoed, (lokale) overheid, zorg, handel & logistiek en facilitymanagement. In elk van deze sectoren onderscheiden wij ons door oplossingen die zich kenmerken door de veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale functionaliteit.

Door onze krachten te bundelen bieden wij onze klanten veel extra’s. Het levert niet alleen een nog rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken.

Aareon Nederland maakt onderdeel uit van de Aareon Groep: Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.

Over Residenz ICT
Residenz ICT is in 2008 ontstaan uit een samenwerking tussen Aareon en de Alliantie. Zij focust zich op Applicatie Service Provider (ASP) -dienstverlening voor de woningcorporatiemarkt. Residenz ICT ontzorgt inmiddels de volledige ICT van zo'n 16 woningcorporaties en ketenpartners. Klanten variëren in grootte tussen de 10 en 450 werkplekken. Door de 100% focus op de woningcorporatiebranche biedt Residenz ICT een schat aan kennis en ervaring van het complete ICT-landschap van woningcorporaties.

Residenz ICT beschikt over een state-of-the-art ICT-platform t.b.v. cloud- en SaaS-diensten. Zij levert uw specifieke ERP-applicatie, kantoorautomatisering en overige applicaties vanuit een uitstekend beveiligd datacenter in Nederland inclusief beheer en gegarandeerde uptime.

Contactgegevens
Wilt u naar aanleiding van dit persbericht meer weten? Neem dan contact op met:

Aareon Nederland BV
Contactpersoon: Peter Hanen, Commercieel directeur
Telefoonnummer: 0591 630111
E-mail: Marketing@aareon.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Techem energy Services B.V.
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...