Value8 neemt Biobeheer over

Value8 neemt Biobeheer over

Gepubliceerd op:

Value8 NV maakt de acquisitie bekend van 100% van de aandelen van de Biobeheer Groep. Biobeheer is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau en heeft een toonaangevend geaccrediteerd laboratorium op het gebied van legionella en microbiologisch wateronderzoek en onderzoek voor het binnenmilieu. De overname wordt uit eigen middelen gefinancierd.


Biobeheer is in 1989 opgericht en heeft sinds de oprichting een gestage groei doorgemaakt. Na de overname van Klimacare in 2012 is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van waterveiligheid en binnenmilieu onderzoek. Biobeheer is tevens actief op de Belgische markt.

Value8 is verheugd over de acquisitie van Biobeheer vanwege de knowhow van het bedrijf, de verdere groeimogelijkheden, de uitstekende reputatie in de markt en de synergiemogelijkheden met de bestaande activiteiten van Value8 op het gebied van watermanagement en waterbeheer. Biobeheer valt bij Value8 binnen de Value8 Tech Group. De Value8 Tech Group heeft in 2015 een stevige marktpositie op het gebied van watertechnologie opgebouwd met de overnames van AquaServa (januari 2015) en Milieu123 (juli 2015). Met de overname van Biobeheer ontstaat een sterke speler in deze markt voor water, lucht en brandveiligheid.

De Value8 Tech Group is voorts actief – via GNS Brinkman (brand- en beveiligingssystemen) en Axess (liften) – op het bieden van veiligheids- en toegangsoplossingen en ontzorgt bedrijven met haar technologische oplossingen.

De Value8 Tech Group ondernemingen werken samen op diverse gebieden om de synergie voordelen tussen de ondernemingen te maximaliseren. Axess, AquaServa, Biobeheer en GNS Brinkman delen een bedrijfslocatie in Zaandam. AquaServa heeft ook nog een vestiging in Dordrecht.

                             

Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
CED Nederland B.V.
CED, de waardespecialist voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders ...
SKK Kozijnwacht B.V.
Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...