CascoTotaal

  1. Leveranciers »
  2. Duurzaam »
  3. CascoTotaal

CascoTotaal

Bezoekadres
Duitslandweg 2
4538 BK Terneuzen
Contactgegevens
Telefoon: 0115 - 68 09 11
CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten voor de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan huisvesting voor de koop,- huur- en recreatiesector, maar ook aan woningen voor studenten, arbeidsmigranten, statushouders, scholen en zorginstellingen. De woningen worden opgebouwd uit 100% betonnen woonelementen die in onze fabriek worden geproduceerd en naar wens compleet worden afgebouwd. Met een zeer korte bouwtijd, financieel aantrekkelijk, demontabel en verplaatsbaar en eenvoudig te schakelen en stapelen.

CascoTotaal is onderdeel van De Hoop Terneuzen, het concern dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Binnen CascoTotaal komen alle benodigde disciplines en knowhow samen. Onze jarenlange ervaring met prefab betonnen constructies en onze grote kennis van de markt van bouw- en afbouwmaterialen maakt van CascoTotaal een vakbekwame en innovatieve partner in de realisatie van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Door samenwerking elkaar versterken, dát is ons uitgangspunt. Met de opdrachtgever, de architect en vakkundige partners werken wij samen aan het concept, het ontwerp en de realisatie. Partners, hoofdaannemer en onderaannemers kunnen variëren per project. Dat noemen we ketensamenwerking. CascoTotaal biedt een betrouwbaar en professioneel platform, brengt vakmanschap samen en leidt de bouwlogistiek in goede banen. Een win-win situatie voor alle partijen!

CompacThuis
CompacThuis is een modulair bouwsysteem, kant-en-klaar geassembleerd in de fabriek, zeer snel te plaatsen en te verplaatsen. Dit woningtype heeft een bruto maat van 35m2 en een optimale plattegrond qua woonbeleving. Het is een duurzaam bouwsysteem met hoge restwaarde door hoogwaardige afbouwmaterialen en zeer lange levensduur.

In de toekomst kunnen deze woningen verplaatst worden naar plekken binnen de regio of elders in het land. Met deze manier van bouwen speelt CascoTotaal in op de wens van woningcorporaties om in te gaan op de veranderende kwalitatieve woonvraag die ontstaat als gevolg van vergrijzing, bevolkingsgroei en krimp per regio. Daarnaast is het kunnen verplaatsen van complete woningen de ultieme circulaire oplossing!

De woningen dragen op deze manier bij aan hoog kwalitatieve woningen die sneller en met een lagere Co2-uitstoot geplaatst worden.

Foto's van CascoTotaal

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...

Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...