Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Gepubliceerd op:

Healthbox 3.0 zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie is klaar voor alle ‘smart homes’, want communiceert zowel met de installateur als met de bewoner. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC -niveau continu monitoren,  past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig. 

In een aparte gebruikersapplicatie krijgt de bewoner in één oogopslag zicht op de binnenluchtkwaliteit, kan hij ruimte per ruimte personaliseren en in historieken nakijken hoe het ventilatiesysteem inspeelt op gebeurtenissen in huis om altijd en overal de best mogelijke luchtkwaliteit na te streven.

Ook voor de installateur levert een geconnecteerde ventilatie-unit als deze heel wat voordelen op: de inregeling gebeurt nog steeds volledig automatisch maar de installatie-app gidst hem nog sneller en gemakkelijker doorheen de installatie aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. Dat levert heel wat tijdswinst op bij de installatie. Bovendien heeft de installateur ook toegang tot de Renson-webportal om al z’n installaties te beheren en op te volgen.

TIP: Bekijk, ‘like’ en deel de gloednieuwe Healthbox 3.0 installateursfilm hier: https://youtu.be/in-ZvsYQbbA


Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...