Kennis en vaardigheden inzichtelijk met nieuwe onderhoudsopleidingen

Kennis en vaardigheden inzichtelijk met nieuwe onderhoudsopleidingen

Gepubliceerd op:

In de wereld van het beheer en onderhoud is niet altijd duidelijk of de onderhoudsmedewerker over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Sertum heeft daarom voor de functies in het Beheer en Onderhoud een aantal competentieprofielen beschreven. Hiermee kan de professional zich bekwamen in het werk en middels een toets laten zien dat hij deze competenties beheerst en zich daarna registreren in het register van Sertum.

BOB is al jarenlang de aanbieder van de opleiding Technisch beheerder/Opzichter onderhoud. Hieraan worden nu de opleidingen Projectleider beheer en onderhoud Vastgoed en de Asset- en onderhoudsmanager Vastgoed toegevoegd.

Competenties worden inzichtelijk
De nieuwe opleidingen zijn gebaseerd op de competenties van Sertum. Het volgen van deze opleidingen ontwikkelt uw kennis en vaardigheden en maakt dit, door registratie bij Sertum, inzichtelijk voor uw werkgever of opdrachtgever. 

Kom ‘in control’ met de Masterclass
Voor organisaties die nog stoeien met de inrichting van het beheer en onderhoud van de eigen vastgoedportefeuille hebben wij ook de Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed opgezet waarin wij u inzicht geven in de keten van het beheer.

Asset- en Onderhoudsmanager Vastgoed  (Sertum: Adviseur)
Deze opleiding geeft u inzicht in zowel vastgoedstrategie, onderhoudsbeleid, het totale beheer- en onderhoudsproces als in de inhoudelijke aspecten voor het optimaliseren. Dit alles binnen de kaders van ‘Asset- en onderhoudsmanagement’ op basis van de NEN-ISO 55000. Hierbij weegt u in uw functie van Assetmanager en adviseur voortdurend verschillende doelstellingen, wensen en eisen tegen elkaar af en brengt u balans binnen de driehoek van functie, risico en kosten.

Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed (Sertum: Coördinator)
Als Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed organiseert, coördineert, begeleidt en controleert u onderhoudsmaatregelen volgens een meerjarenonderhoudsplanning, jaarlijkse onderhoudsplannen en niet-gepland onderhoud. U bent in staat om een projectorganisatie of onderzoeksproject op te zetten en u kunt resultaten van projecten of specialistische onderzoeken rapporteren en presenteren.

Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed
Heeft u grip op de onderhoudsuitgaven en controle over lopende projecten en contracten? Bent u in staat om instandhoudingskosten en verbeteringen op lange termijn te plannen en te budgetteren? Weet u waar de risico’s liggen en wat het betekent om op waarde te sturen en richting te geven aan uw vastgoed(beheer)organisatie? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Masterclass Asset- en onderhoudsmanagement. Wij laten u zien op welke wijze u overzicht krijgt en wat ervoor nodig is om in control te komen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de nieuwe opleidingen en de masterclass of heeft u vragen over de opleiding Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud? Neem dan contact op met BOB opleidingsmanager Hans van der Wijk, 06 126 22 460 of vanderwijk@bob.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

dormakaba Nederland B.V.
Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...
REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...
Berenschot Search
Grondlegger van vooruitgang ...