REALMAP – Ook een oplossing voor uw verduurzaamheidsopgave

REALMAP – Ook een oplossing voor uw verduurzaamheidsopgave

Gepubliceerd op:

Uit onze ervaring blijkt dat het bepalen van de optimale portefeuille strategie voor een woningcorporatie niet altijd eenvoudig is, zeker als het gaat om grote aantallen complexen.


Hoe pakt u bijvoorbeeld de verduurzaamheidsopgave aan binnen de kaders van de beschikbare financiële ruimte en interne capaciteit?
REALMAP is een online softwareprogramma gebaseerd op bewezen portfolio management technologie die ook dit vraagstuk  voor u kan oplossen.
Met REALMAP bepaalt u op een eenvoudige en betrouwbare wijze een complete strategie met financiële prognose van de vastgoedportefeuille over een tijdshorizon van 15 jaar, waarbij rekening wordt gehouden met uw financiële en operationele beperkingen. De unieke en krachtige optimalisatie maakt het mogelijk om per complex de meest gunstige tactiek te kiezen en het totaal vervolgens door te vertalen naar de optimale strategie voor uw hele portefeuille

Om een beter beeld te krijgen van REALMAP kunt u hier een demo aanvragen!

Een greep uit ons leveranciersregister

Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
Kewodak Dakmakers B.V.
Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...
SKK Kozijnwacht B.V.
Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...