Leegstandbeheer helpt risico’s te beperken voor te slopen of te renoveren vastgoed

Leegstandbeheer helpt risico’s te beperken voor te slopen of te renoveren vastgoed

Gepubliceerd op:

Nu de vastgoedmarkt weer aantrekt, starten woningcorporaties weer vaker met diverse sloop- en renovatietrajecten. Zo startte woningcorporatie Ymere onlangs met een groot traject in de Amsterdamse Pijp. In afwachting van sloop of renovatie staat vastgoed regelmatig tijdelijk leeg. Een ongewenste situatie, want leegstandrisico’s zijn altijd volop aanwezig.

Tijdelijke bestemming is noodzakelijk
Jaarlijks worden er zo’n 10.000 woningen gesloopt om de woningvoorraad te vernieuwen en veroudering van vastgoed tegen te gaan. Terwijl woningen en percelen leeg staan in afwachting van de verdere ontwikkelingen, liggen leegstandrisico’s zoals kraak, diefstal, vandalisme en verloedering op de loer. Een situatie die negatieve gevolgen kan hebben voor zowel de woningcorporatie als de directe omgeving. Het vinden van een tijdelijke bestemming die de kans beperkt dat er ongewenste ontwikkelingen in en rondom het pand plaatsvinden, is daarom noodzakelijk.

Leegstandbeheer van Ad Hoc biedt uitkomst
Leegstandbeheer van Ad Hoc biedt uitkomst. Gedurende de tijd dat uw vastgoed leegstaat in afwachting van de ontwikkelingen, plaatst Ad Hoc tijdelijke gebruikers in het pand. Hierdoor worden de leegstandrisico’s beperkt: dieven, vandalen en krakers worden op afstand gehouden en onopgemerkte lekkages worden tijdig opgemerkt en gemeld. Daarbij krijgen starters op de woningmarkt en startende ondernemers zo de kans om tijdelijk een betaalbare ruimte te betrekken.

Ook tijdens de verschillende fases van sloop- of renovatiewerkzaamheden kan Ad Hoc u helpen. Elke fase brengt andere risico’s met zich mee en vraagt om een specifieke aanpak. Ad Hoc biedt met Toezicht en Security voor elke fase een advies op maat om de risico’s te beperken. Middels diverse vormen van beveiliging, zoals technische beveiliging en toegangscontrole, houdt Ad Hoc toezicht op het bouwterrein en kunt u zich zorgeloos richten op het bouwproject.

Wilt u meer weten over wat Ad Hoc voor u kan betekenen? Neem contact op of kijk op de website: www.adhocbeheer.nl.
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/verhuur/ad-hoc-beheer

Een greep uit ons leveranciersregister

Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.