WBO Wonen kiest voor partnerschap en de beste prijs/prestatie verhouding in de markt

WBO Wonen kiest voor partnerschap en de beste prijs/prestatie verhouding in de markt

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie WBO Wonen uit Oldenzaal heeft besloten haar kantoorautomatisering uit te besteden aan NEH Shared Services uit Leusden. Op 14 juli 2015 werd hiertoe, tijdens een feestelijk samenzijn, een vijfjarig contract ondertekend. De reden om voor NEH te kiezen ligt volgens Dick Mol, Directeur-bestuurder van WBO Wonen, in het gevoel dat de afgelopen tijd is ontstaan tussen de twee partijen. “We halen geen leverancier, maar een echte partner in huis die ons bovendien helpt onze bedrijfslasten te verlagen.”

Managers Woonontwikkeling en Finance & Control, Rudy Ligtenberg en Rinus Morsinkhof, leggen uit: “Tijdens jullie presentatie, welke de beste was van allemaal, hadden we het gevoel dat jullie wel heel veel aanbieden maar dat wij dat niet zouden gaan betalen. Toen we jullie offerte kregen bleek echter dat jullie verreweg de beste prijs/prestatie verhouding bieden, waardoor we onze bedrijfslasten juist kunnen verlagen. NEH biedt daarbij een skilled ServiceDesk met een zeer goede technische oplossing daarachter, waarmee wij echt ontzorgd gaan worden. Kenmerkend vonden we ook dat de Manager ServiceDesk, Stefan Vogelaar, bij de offerte besprekingen al aanwezig was. Dit liet direct jullie mensgerichtheid zien, iets wat erg goed bij ons past.”

Na een aantal bijeenkomsten in Oldenzaal was het tijd voor WBO Wonen om het NEH gevoel in Leusden te ervaren: “Iedereen kan goede verkopers met een mooi verhaal sturen, maar we hebben op bezoek bij NEH ervaren hoe NEH’ers met klanten en met elkaar omgaan. Het werd ons tijdens dit bezoek duidelijk dat jullie benadering naar klanten gewoon echt is.”

En hoe WBO Wonen bij NEH terecht is gekomen? Rinus Morsinkhof legt uit: “Het was Hugo Lemke, van Woningstichting Hellendoorn, die tijdens een regionaal Financieel Managers overleg NEH aan de hand deed. Theo Buurman, Projectleider implementatie Itris ViewPoint, vervolgt: “Als een collega corporatie zegt “kies voor NEH”, vier corporatieklanten die wij hebben gebeld een eenduidig goed verhaal vertellen over NEH en onze primaire pakketleverancier Itris NEH vorig jaar al aanbeval en dit compleet aansluit op ons eigen gevoel, dan kan het niet anders dan dat dit een mooi traject gaat worden. We hebben er zin in!”

Over WBO Wonen
WBO Wonen is een woningcorporatie met de regio Oldenzaal als werkgebied. “Wij verhuren en beheren ruim 4.600 woningen. WBO Wonen biedt woningen aan in vitale wijken, waar je met plezier kunt wonen voor een aantrekkelijke prijs. Dat betekent dat we de juiste woningen, welke kwalitatief hoogwaardig zijn afgewerkt, aanbieden tegen een betaalbare prijs.

Over NEH Shared Services
NEH Shared Services ontzorgt al 11 jaar woningcorporaties op het gebied van de ICT. Met ruim 50 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 40 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, Back-up Replicatie en Uitwijk, Informatiebeveiliging en Informatiemanagement. Met vijf van de acht primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

     

Foto: Tijdens de contractondertekening ontving NEH van WBO Wonen een Goastok. De Goastok staat symbool voor: "Samen op pad gaan, het gevaar buiten houden en vooruit kijken!"


https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/nccw-shared-services

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...