Ad Hoc aanwezig op PROVADA 2016

Ad Hoc aanwezig op PROVADA 2016

Gepubliceerd op:

Begin juni vindt de belangrijkste vastgoedbeurs van het jaar plaats: de PROVADA. Een bijzondere editie met een bijzonder thema. Hoe kunnen bestaande structuren en systemen doorbroken worden om plaats te maken voor vernieuwing? Dat onderwerp staat centraal op 7,8 en 9 juni 2016.

Uiteraard is Ad Hoc ook weer aanwezig op de beurs. Niet met een statische locatie in de RAI, maar op een inspirerende locatie daarbuiten: de Amsterdamse grachten. Op deze manier geeft Ad Hoc op geheel eigen wijze invulling aan aanwezigheid op de beurs. Met een select gezelschap zet Ad Hoc koers naar de mooiste plaatsen van onze hoofdstad en worden de genodigden bijgepraat over trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

De twaalfde editie van de vastgoedbeurs staat dit jaar in het teken van The Next Step. PROVADA zelf liet eerder al op haar website weten dat de beurs dit jaar geopend wordt door Jan Peter Balkenende. PROVADA is inmiddels een begrip in de vastgoedwereld waar ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en eindgebruikers elkaar ontmoeten.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
Breijer Daktechniek
Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...