Derde fase Almeerse nieuwbouwwijk Y AM Home van start

Derde fase Almeerse nieuwbouwwijk Y AM Home van start

Gepubliceerd op:

Y AM Home, de groene nieuwbouwwijk in Almere Poort, is aan de derde ronde begonnen. Eind september ging de verkoop van start van fase 3 van het project. Zodra 11 van de 16 woningen verkocht zijn, kan het bouwproces beginnen. De eerste fasen van Y AM Home zijn succesvol verlopen. In totaal zal de nieuwe wijk straks 200 woningen tellen.

Y AM Home is een project van vastgoedontwikkelaar AM en woningcorporatie Ymere. De wijk wordt in fasen gebouwd. Fase 3 voegt nog eens riante 16 eengezinswoningen met tuin toe. De door water omringde wijk is groen en kindvriendelijk met autovrije wandel- en speelgebieden. Het bijzondere van het project is dat kopers zelf beslissen hoe hun woning eruit komt te zien, zowel van binnen als van buiten. De keuzemogelijkheden zijn aantrekkelijk voor kopers die saaie wijken beu zijn. Door de individuele invulling ontstaat er een gevarieerd straatbeeld  

 

De eerste fase - bestaande uit 53 eengezinswoningen en 77 appartementen - is inmiddels bewoond. De bouw van de 18 woningen van de tweede fase is gestart. Hiervan zijn 17 woningen verkocht. Volgens planning worden deze woningen medio 2012 opgeleverd. Ook voor fase 3 is al veel animo.  Als er 70% verkocht is, wordt er gestart met bouwen. Naar verwachting duurt de bouwtijd een jaar.

Een greep uit ons leveranciersregister

Weikhoplex
De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...
SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!
Hercules
Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...