Doordachte na-isolatie voor daken

Doordachte na-isolatie voor daken

Gepubliceerd op:

Meer kwaliteit, zekerheid en kostenreducties met een esthetisch mooier eindresultaat; de SlimFix RenoTwin isolatieplaten van IsoBouw maken het mogelijk.
SlimFix RenoTwin zijn vrijdragende renovatie-elementen voor toepassing op een (oneffen) dakbeschot of bestaande dakelementen. De elementen zijn waterdicht, maar dampopen en zijn voorzien van een messing/groefverbinding waardoor een aaneengesloten isolatieschil ontstaat. Met SlimFix RenoTwin wordt elk ‘krom’ dak weer mooi strak.

Geld-besparende ISSO-gecertificeerde na-isolatie met het hoogste rendement  
Als enige leverancier beschikt IsoBouw over een ISSO-certificatie waarbij de bestaande geïsoleerde onderlaag meegeteld mag worden in de totale Rc-waarde van het dak. Dit betekent dat de isolatieplaten van IsoBouw dunner kunnen zijn. Uw voordeel: Een verdere reductie in gewicht van de toch al lichtste renovatie-elementen en een forse besparing in de kosten.   

Een bouwfysische verantwoorde oplossing voor de realisatie van overstekken
Dankzij de constructief sterke latten zijn overstekken tot 50 cm zonder veel inspanning en zonder extra hoge kosten eenvoudig realiseerbaar. Voor het opvangen van de afschuifkrachten en de constructieve sterkte zijn hierbij geen dure en omslachtige metalen beugels nodig die tot ernstige warmtelekken leiden.

Bestaande goot kan gehandhaafd blijven
Bij het na-isoleren wordt het dak verhoogd en moet normaliter de goot vervangen worden. Dit kost tijd en geld die kan worden bespaard met de SlimFix RenoGoot. Met de SlimFix RenoGoot kan een na-geïsoleerd dak in slechts enkele handelingen waterdicht worden afgewerkt. Bouwkundige aanpassingen, zoals het vervangen van de bestaande goot, worden overbodig. Bovendien leidt toepassing tot een mooi esthetisch eindresultaat.


Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
ALUTHERM Heating
Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...
Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...