Kies in het nieuwe jaar voor betere isolatie met Roto dakramen

Kies in het nieuwe jaar voor betere isolatie met Roto dakramen

Gepubliceerd op:

Helder design, een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie op het beste niveau - dat is RotoQ. Het dakraam van onze laatste generatie overtuigt met slimme details zoals de ergonomische handgreep. Maar zelfs het hoogste niveau in comfort kan verder worden uitgebreid: met de best presterende isolatiewaardes in de markt zijn we nog steeds de koploper als dakramen fabrikant.

Energie-efficiëntie:
De RotoQ ramen hebben een ongekende isolatiewaarde de standaard hout wit afgelakte variant heeft reeds een Uw van 1,2 Wm2K op het complete element. De triple glas variant van dit standaard raam haalt reeds een Uw van 1,0 Wm2K. Naast de standaard houten varianten levert Roto een variant met compleet kunststof meerkamer profiel waar we een Uw kunnen realiseren van 0,77 Wm2K op het complete dakraam in de volledige breedte van het maatspectrum.

Ventilatie:
Samen met Renson heeft Roto een ventilatieoplossing ontwikkeld welke voldoet aan de NEN1087. Uniek voor dakramen is de “in-glas” module waardoor het zelfregulerende rooster zichtbaar, bedienbaar en eenvoudig schoon te maken is voor de gebruiker. Dit verhoogd niet alleen het comfort maar vooral ook de bewustwording voor een gezonde leefomgeving en lagere exploitatiekosten van uw onroerend goed.

Veiligheid & Kwaliteit:
Binnen het RotoQ assortiment leveren we volledig PKVW gecertificeerde dakramen een extra veilig gevoel voor bewoners. Voor gebouw eigenaren leveren wij standaard 15 jaar garantie op hang en sluitwerk, glasbreuk door hagelschade en kozijnconstructie. Met de levering van een volledig kunststof meerkamer profiel bent u ook verlost van vervanging i.v.m. schimmelvorming en houtrot in uw dakramen. Wist u dat van de kunststof RotoQ dakramen reeds 30% bestaat uit gerecycled PVC? Niet alleen wij geloven in onze kwaliteit ook TüV Rheinland beoordeeld ons als test winnaar t.o.v. 2 andere bekende dakraam fabrikanten.

Service & Ondersteuning:

Roto laat alle service aanvragen in Nederland exclusief opvolgen door SKK Kozijnwacht, deze landelijk werkende onderneming is gespecialiseerd in snelle interventies bij problemen. De service monteurs van SKK zijn op onze fabrieken getraind in het herkennen en oplossen van mogelijke problemen. Tevens hebben we als organisatie een landelijk dekkend netwerk van installateurs welke we kunnen inschakelen bij installatie / Renovatie of het aanbrengen van raambekledingen.

Bent u geïnteresseerd om meer te weten over onze “German Made” daglicht oplossingen?
Neem dan vrijblijvend contact op met Hjalmar Bakker, Sales Manager BeNeLux via e-mail:
hjalmar.bakker@rotofrank.com

Een greep uit ons leveranciersregister

Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...