Remeha breidt Tzerra serie uit met de Tzerra Plus

Remeha breidt Tzerra serie uit met de Tzerra Plus

Gepubliceerd op:

Met de revolutionaire samenstelling van de Tzerra beschikt de markt over een HR-ketel die kleiner en lichter is dan ooit, aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoet en borg staat voor comfort en energiezuinigheid. Nu komt daar een uitvoering bij die nog energiezuiniger is en bovendien meer functionaliteit biedt: de Tzerra Plus. De Tzerra Plus voldoet nu al volledig aan de ErP-eisen voor energiezuinigheid, die vanaf 1 augustus 2015 wettelijk verplicht zijn.

Modulerende, energiebesparende pomp
Door toepassing van een extra energiezuinige, modulerende pomp bespaart de Tzerra Plus aanzienlijk op elektriciteitsverbruik. Afhankelijk van gebruik en toepassing kan dit oplopen tot maar liefst zo’n € 50 per jaar. Naast de financiële en energiebesparing heeft de modulerende pomp nog een belangrijk voordeel. Deze extra energiezuinige pomp zorgt namelijk dat de Tzerra Plus nu al aan de Europese energiewetgeving (ErP) voldoet, die vanaf augustus 2015 van kracht wordt. Het doel van deze Europese ecodesignrichtlijn, zoals de ErP vaak wordt genoemd, is om producten die ons energiegebruik beïnvloeden, milieuvriendelijk te ontwerpen en uit te voeren. Remeha loopt daarin voorop, en dat komt onder meer in deze nieuwe Tzerra Plus tot uiting. Daarnaast heeft een modulerende pomp in de ketel als voordeel dat eventueel stromingsgeluid in radiatoren tot het verleden behoort.

Luxere aansluit- en bedieningsbox
Een andere toegevoegde waarde van de Tzerra Plus zijn de extra bedien- en regeltechnische mogelijkheden. Zo is het toestel voorzien van een luxere aansluit- en bedieningsbox. Twee extra draaiknopjes maken het mogelijk om de gewenste taptemperatuur en de maximale bedrijfstemperatuur ook op het toestel zelf te wijzigen. Daarnaast geeft deze luxe box meer regeltechnische mogelijkheden. Een buitentemperatuurvoeler kan rechtstreeks in deze box worden aangesloten, waardoor direct weersafhankelijk regelen van het toestel tot de mogelijkheden behoort. Bovendien is het nu standaard mogelijk om een status- c.q. bedrijfsmelding te kunnen aansluiten.

Doordachte opbouw: Kwaliteit en servicegemak
Met de hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten is de Tzerra Plus een zorgeloze ketel die maximaal onderhoudsgemak biedt. Componenten laten zich snel en eenvoudig uitnemen en regulier onderhoud is in recordtijd uit te voeren. Een eventueel probleem is snel te lokaliseren en in een handomdraai verholpen. Het resultaat; lagere onderhoudskosten en een hogere bedrijfszekerheid.

De Tzerra Plus is leverbaar als:
  • CW3, CW4 en CW5 combiketel
  • Combi Comfort Systeem, incl. de Remeha iSense
Over Remeha
Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.
Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
De Huischmeesters
Wij zijn woonondernemers die zich richten op het (tijdelijk) transformeren en herbestemmen van overtallig vastgoed ...
Dakmerk
DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken ...