Gratis webinar over Flat met Toekomst

Gratis webinar over Flat met Toekomst

Gepubliceerd op:


In 2016 werden acht woningen in de Utrechtse wijk Overvecht, onderdeel van een zogenaamde ’Intervamflat’, omgebouwd tot nul-op-de-meter woningen. Het is een experiment van woningcorporatie Mitros dat grote gevolgen kan hebben. Er staan tienduizenden vergelijkbare na-oorlogse flats in Nederland.

Het afdoende isoleren en luchtdicht maken van de acht woningen in dit experiment was een uitdaging, evenals het vervangen van de installatie. Vier van de woningen hebben een lucht-water-warmtepomp van AWB/Vaillant, vier andere een aardwarmtepomp, ook van AWB/Vaillant.

Inmiddels zijn we een winter verder. Hoe presteert de Flat met Toekomst? Wat zijn de leerpunten, zowel bouwkundig als installatietechnisch? Worden de besparingen gehaald? Is de pilot op te schalen? Deze vragen komen aan bod in dit webinar met drie deskundige sprekers die allen zeer nauw bij het experiment betrokken zijn.

Sprekers bij dit webinar:
John Bouwman – Nieman Raadgevende Ingenieurs
Aart Verkaik – VIOS Bouwgroep
Mark van de Ree - Vaillant Group

Gratis inschrijven:
https://www.onlineseminar.nl/eismabouwmedia/webinar/16428/flat-met-toekomst/#watch

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Loodgieters
Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...
FERLEM International BV
Kies je voor Ferlem, dan kies je voor duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter ...
IsoBouw Systems BV
IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...