Hoe u wooncomplexen duurzaam én decoratief verlicht

Hoe u wooncomplexen duurzaam én decoratief verlicht

Gepubliceerd op:

Energiezuinig en stijlvol, dat zijn belangrijke voorwaarden bij de verlichting van wooncomplexen. Hoe combineer je als woningcorporatie deze twee uitgangspunten? Met HOGRO Plus-armaturen van Lightronics gaat energiebesparing hand in hand met een decoratieve uitstraling.

Het verduurzamen van de woningvoorraad is een belangrijke opgave voor woningcorporaties. Een effectieve manier om het energieverbruik te verlagen is het toepassen van LED als lichtbron. LED-verlichting is al snel 50% zuiniger dan conventionele verlichting. Met het gebruik van slimme componenten, zoals sensoren, kan het energieverbruik nog verder omlaag. Verlichting draagt ook bij aan de kwaliteit van wonen en de uitstraling van een gebouw.

Esthetisch fraaie verlichting voor wooncomplexen
Lightronics heeft al die elementen samengebracht in de HOGRO Plus-serie. HOGRO Plus-armaturen combineren een opvallend design met energiezuinige LED-techniek. De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics zorgen voor sociale veiligheid, licht waar gewenst en zijn energiebesparend. Daarnaast zijn ze medebepalend voor het karakter van een gebouw.

Een compleet wooncomplex verlichten
De HOGRO Plus-serie bestaat uit DOTT-, GEO- en RINK-armaturen. Met deze functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting kan een compleet wooncomplex worden verlicht. Deze armaturen bieden volop mogelijkheden om te variëren en geven een wooncomplex een eigen signatuur.

Stijlvol, energiezuinig, lange levensduur
De DOTT-armaturenfamilie, GEO en RINK zijn stijlvol, energiezuinig en hebben een extreem lange levensduur. Dat draagt bij aan een optimaal Total Cost of Ownership. Andere voordelen van HOGRO Plus-armaturen:
  • Behuizing van duurzaam aluminium met dubbele coating
  • Lumenpakket afgestemd op de toepassing
  • Een lagere CO2-footprint
  • Lagere exploitatiekosten
  • Een lang naleverbaar armatuur voor het behoud van een uniforme uitstraling
Eenvoudig upgraden met nieuwe lichttechniek
Met de DOTT-GEO-  en RINK  kan de hoeveelheid licht worden afgestemd op de specifieke situatie. Zo zijn bewoners en bezoekers van een wooncomplex verzekerd van precies de juiste hoeveelheid licht. HOGRO Plus-armaturen zijn modulair opgebouwd en kunnen eenvoudig worden geüpgraded. Daardoor kan de nieuwste lichttechniek in de toekomst makkelijk worden toegepast en blijven de armaturen up-to-date.

Benieuwd hoe u uw omgeving stijlvol en duurzaam inricht met HOGRO Plus-armaturen?
Ga naar onze website www.lightronics.nl/hogro-plus of neem contact met ons op via 0416 56 86 00.

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Loodgieters
Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...
Breman Installatiegroep
Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.