Lage woonlasten door scherpe inkoop!

Lage woonlasten door scherpe inkoop!

Gepubliceerd op:

Betaalbaarheid is een belangrijk onderwerp op de agenda van veel woningcorporaties. De inkoop van energie voor collectieve aansluitingen kan hierin een belangrijke rol spelen. Door op  de juiste wijze en het juiste moment energie in te kopen, kan een aanzienlijke kostenreductie voor bewoners gerealiseerd worden.

De afgelopen jaren is de vraag naar energie toegenomen, waardoor ook de energielasten zijn gestegen. Het maken van een goede keuze voor de inkoop van uw energie is daarom nog belangrijker geworden.

Waarom Aenergie?
Aenergie is een van de grootste inkoopcollectieven van Nederland, in 2002 opgericht door Aedes en woningcorporaties en in 2011 zelfstandig verdergegaan. Wij kopen al 15 jaar lang energie in voor woningcorporaties en direct gelieerde organisaties zoals verenigingen van eigenaren.

Wij kennen de markt en zijn daarom goed in staat om ons aanbod af te stemmen op de behoeftes van onze deelnemers en om te anticiperen op marktontwikkelingen. Door ons grote volume, zijn onze deelnemers verzekerd van een lage prijs en gunstige leveringscondities. Ook bieden wij energie aan tijdelijk leegstaande woningen waardoor u niet geconfronteerd wordt met mogelijk af- en aansluitkosten van uw netbeheerder.
Het alsmaar groeiende energie volume, toont aan dat we met de juiste dingen bezig zijn.

Informatie
Wilt u meer informatie over de collectieve inkoop van energie en/of  de energiediensten wie wij u nog meer kunnen bieden, kijk dan op onze website www.aenergie.nl of neem direct contact met ons op via
035 – 33 33 500 of info@aenergie.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Storingservice.nl
Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...
IVVD Opleidingscentrum / Studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...