Wocozon

Wocozon

Bezoekadres
Leidse Rijn 43
3454 PZ Utrecht - De Meern
Corr.adres
Postbus 178
3454 ZK Utrecht - De Meern
Contactgegevens
T: 085 – 744 10 58

We hebben maar één zonnig doel

Wat doet Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer en brengt uw woonlasten als huurder flink omlaag. Dit is mogelijk dankzij het professionele en enthousiaste Wocozon team, de steun van Stichting Doen en de financiering door verschillende banken en lokale energiefondsen. Wocozon heeft zodoende al duizenden zonnepanelen door heel Nederland geplaatst.

Wocozon werkt samen met uw woningcorporatie
In samenwerking met uw woningcorporatie bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor zonnepanelen. U betaalt niets voor de zonnepanelen zelf, alleen voor de opgewekte zonnestroom dan wel een vast bedrag per paneel. Samen hebben we één doel: sociale huurders de voordelen bieden van zonnestroom. En dankzij onder meer Stichting Doen en de financiële support van vele andere organisaties krijgen we veel voor elkaar. Op die manier is zonnestroom ook voor huurders van woningcorporaties mogelijk.

Wat biedt Wocozon U
U ontvangt prachtige zwarte zonnepanelen van ons zonder daarin zelf te investeren. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. De opgewekte stroom noemen we zonnestroom, die in de praktijk een flink deel van uw totale stroomverbruik kan gaan opwekken. De prijs voor zonnestroom ligt zo’n 20% lager dan de stroom van uw energieleverancier. En doordat u zelf groene energie opwekt, draagt u ook direct bij aan een beter milieu.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...