Heren die beter isoleren

Heren die beter isoleren

Gepubliceerd op:

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrisis in 1973 de grootste speler op de markt van isolatie in meer dan 10 landen in Europa.

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrisis in 1973 de grootste speler op de markt van isolatie in meer dan 10 landen in Europa. Als specialist in 100% naadloze spouwmuur­­isolatie, vloerisolatie en dakisolatie is Pluimers Isolatie koploper als het gaat om energiebesparing, waardevermeerdering van onroerend goed én CO2-reductie. Elk door Pluimers Isolatie geïsoleerd object levert een positieve bijdrage aan het milieu! Onder het motto ‘Heren die beter isoleren’ verrichten we met grote zorg iedere isolatieklus met onze tal aan producten.

Renovatie van woningen
Renovatie van woningen, kantoren, scholen en tal van andere objecten. Isolatiebedrijf Pluimers is graag uw partner op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. Door een zeer breed productscala en verschillende technieken kunnen wij voor bijna alle denkbare situaties oplossingen aandragen. Niet alleen voor de uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor isolatieadvies, endoscopie en thermografie kunt u bij ons terecht.

Strenger wordende milieu eisen
Door onze veelzijdigheid en expertise kunnen wij u voorzien van deskundig advies en een zorgeloze uitvoering. Wij helpen u graag met het behalen van de steeds strenger wordende milieu eisen op gebied van energiegebruik en CO2-uitstoot. Laat u informeren over hoe u uw doelen kunt bereiken!

Compacte en flexibele organisatie
Onze organisatie is compact en flexibel. Afspraken worden centraal ingepland en de  kwaliteit volgen en bewaken we op afstand. Tevens mag ons offertesysteem revolutionair worden genoemd. We garanderen snelle levertijden in heel Europa.

Europees marktleider
Pluimers Isolatie is in 40 jaar uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van isolatie. Onze ervaring en kennis heeft er voor gezorgd dat wij vandaag de dag ieder object van passende isolatie kunnen voorzien, zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Constante ontwikkeling nieuwe technieken
De ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in nauwe samenwerking met TNO, het Bouwcentrum en IKOB-BKB. Pluimers is lid van de Stichting Isolatie Waarborg: www.isolatiewaarborg.nl en lid van het NVPU (Nederlandse Vereniging van Polyurethaan Hardschuim-fabrikanten): www.nvpu.nl.

Voorzien in iedere isolatiebehoefte
Dat alles om te kunnen blijven voorzien in, hoe specifiek ook, elke isolatiebehoefte. En u optimaal van dienst te kunnen zijn waar het gaat om het verlagen van uw energie-kosten en het verhogen van uw woon- dan wel werkcomfort.

Het mag duidelijk zijn: uit privé oogpunt, uit zakelijk oogpunt, als het aankomt op isolatie bent u bij Pluimers Isolatie uit Rijssen aan het juiste, door en door vertrouwde en toonaangevende adres.

Voor meer informatie kunt u ons bellen 0548-516225 of mailen naar info@pluimers.nl

Kijk op www.pluimers.nl

 

Een greep uit ons leveranciersregister

Icynene Europe
Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...