test

test

Gepubliceerd op:

Heeft uw corporatie regelmatig te maken met asbestsituaties en asbestrisico’s in uw woningenbezit? Wilt u leren van de ervaringen van anderen, en op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden en inzichten? Het jaarlijkse congres van het European Asbestos Forum biedt u een uitgelezen kans om uw kennis en netwerken te verbreden.

Op 29 april 2016 komen topsprekers uit binnen- en buitenland bijeen in het NH Grand Hotel Krasnapolsky voor het thema Asbest & Vastgoed. De experts gaan in op vele actuele Asbest & Vastgoed vraagstukken. Welke nieuwe inzichten er zijn als het gaat om de risico’s, de oplossingen en de kansen om verantwoord en toekomstgericht met asbestsituaties om te gaan. En wat betekent dat voor u? De experts delen hun visie met u en geven praktische adviezen; en uiteraard biedt het programma ruimte voor interactie.

Vele perspectieven komen aan bod: inventarisatie, sanering, woningcorporaties, asbestdakenproblematiek, belegging, verzekering, financiering, beleid, handhaving etc. 

Op zaterdagochtend 30 april 2016 kunt u in debat gaan met de experts.

Schrijf u direct in op www.europeanasbestosforum.org/registration.

Dé grote vragen op het gebied van Asbest & Vastgoed komen aan bod. Bijvoorbeeld:
  • Hoe gaat Nederland het asbestdakenbeleid tijdig realiseren? Denkt u aan het asbestdakenverbod per 2024 en wat daarbij komt kijken voor betrokken partijen. Dat samenwerking en out-of-the-box denken noodzakelijk is, is inmiddels een gegeven. Een grote uitdaging voor alle betrokkenen: asbestdaken goed in beeld krijgen en veilig vervangen, passende nieuwe dakenoplossingen, en met voorkeur voor duurzaam.
  • Wat betekent asbest in een pand voor de gezondheid van bewoners en gebruikers?
  • Welke zorgplicht heeft een vastgoedeigenaar inzake asbest?
  • Wat betekent asbest voor de waarde van onroerend goed?
  • Is onroerend goed met asbest nog te verzekeren?
  • Hoe kan asbest innovatief worden verwijderd?
  • Hoe ga je om met een grote calamiteit in een binnenstad? En daarna?
Dit wilt u niet missen! Indien u als professional te maken hebt met asbest en streeft naar de meest actuele kennis van het hoogste niveau, dan is dit jaarlijkse congres dé gelegenheid waar u bij moet zijn. Het congres neemt u mee in de nieuwste innovaties en inzichten, de do’s and don’ts, best practices en de mogelijkheden voor een verbindende rol daarin.

Een greep uit ons leveranciersregister

HousingWell B.V.
HousingWell levert persooneelshuisvesting op maat...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...
Breijer Ventilatietechniek
Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...