Orcon

Bezoekadres
Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal
Corr.adres
Postbus 416
3900 AK Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 54 47 02
In de woningbouw wordt het steeds belangrijker om een huis zo duurzaam en gezond mogelijk in te richten, zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op comfort. Omdat veel woningen tegenwoordig uitstekend zijn geïsoleerd, is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Orcon produceert innovatieve en duurzame ventilatiesystemen voor ieder woningbouwproject. We denken graag met u mee voor een ventilatieoplossing op maat!

Het belang van een goede ventilatie
Bij Orcon vinden we het belangrijk dat elke woning een gezond, comfortabel, en duurzaam binnenklimaat heeft. En schone lucht draagt hier enorm aan bij. Tegenwoordig is de buitenlucht niet meer zo schoon als wij denken. Ongemerkt krijgen we fijnstof, stikstof, uitlaatgassen en andere stoffen binnen.

Daarnaast veroorzaken koken en douchen in huis altijd damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Bovendien kost het verwarmen van deze vochtige lucht meer energie.

Maar ook te droge lucht is niet goed: daar kunt u bijvoorbeeld slijmvliesklachten van krijgen. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs astma.

Natuurlijk schetsen we hiermee een extreme situatie, maar een goed ventilatiesysteem is niet voor niets verplicht in nieuwe huizen. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie. Een goed ventilatiesysteem zorgt er namelijk ten alle tijde voor dat het binnenklimaat optimaal is, én blijft.

Investeer dus altijd in een goed ventilatiesysteem! Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de eengezinswoning levert Orcon een aantal ventilatieoplossingen die we op maat kunnen afstemmen op de situatie ter plekke.

Beschikbare video van Orcon

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

Dé groothandel voor Verenigingen van Eigenaren ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Biedt energiebesparende warmtepompen en aircosystemen aan, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat ...