Orcon bv

Orcon bv

Bezoekadres
Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal
Corr.adres
Postbus 416
3900 AK Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 54 47 02
In de woningbouw wordt het steeds belangrijker om een huis zo duurzaam en gezond mogelijk in te richten, zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op comfort. Omdat veel woningen tegenwoordig uitstekend zijn geïsoleerd, is een goede ventilatie van groot belang voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Orcon produceert innovatieve en duurzame ventilatiesystemen voor ieder woningbouwproject. We denken graag met u mee voor een ventilatieoplossing op maat!

Het belang van een goede ventilatie
Bij Orcon vinden we het belangrijk dat elke woning een gezond, comfortabel, en duurzaam binnenklimaat heeft. En schone lucht draagt hier enorm aan bij. Tegenwoordig is de buitenlucht niet meer zo schoon als wij denken. Ongemerkt krijgen we fijnstof, stikstof, uitlaatgassen en andere stoffen binnen.

Daarnaast veroorzaken koken en douchen in huis altijd damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Bovendien kost het verwarmen van deze vochtige lucht meer energie.

Maar ook te droge lucht is niet goed: daar kunt u bijvoorbeeld slijmvliesklachten van krijgen. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs astma.

Natuurlijk schetsen we hiermee een extreme situatie, maar een goed ventilatiesysteem is niet voor niets verplicht in nieuwe huizen. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie. Een goed ventilatiesysteem zorgt er namelijk ten alle tijde voor dat het binnenklimaat optimaal is, én blijft.

Investeer dus altijd in een goed ventilatiesysteem! Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de eengezinswoning levert Orcon een aantal ventilatieoplossingen die we op maat kunnen afstemmen op de situatie ter plekke.

Beschikbare video van Orcon bv

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met als doelstelling het verhogen van...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...