Gezond binnenklimaat voor de beperkte installatieruimte!

Gezond binnenklimaat voor de beperkte installatieruimte!

Gepubliceerd op:

De nieuwe 200 Serie luchtverdeelkasten maakt onderdeel uit van het Ubbink Air Excellent systeem, een innovatief modulair luchtverdeelsysteem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Door de afmetingen van de nieuwe 200 Serie is het systeem nu ook zeer geschikt voor woningen en kleine utiliteitsgebouwen met beperkte installatieruimte.

Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie onmisbaar. Het zorgt voor toevoer van verse lucht (zuurstof) en afvoer van CO2, radon, stofdeeltjes, vocht en ongewenste geuren. Gebrekkige ventilatie tast de kwaliteit van lucht aan en kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van uw woning én de gezondheid van uw bewoners. Het Air Excellent luchtverdeelsysteem is hiervoor de perfecte oplossing en koppelt uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat!

Het Air Excellent systeem is uniek doordat ronde en halfronde kanalen moeiteloos gecombineerd kunnen worden, volgens het principe rond wanneer het kan, halfrond wanneer het moet. Deze eigenschap maakt het Air Excellent systeem geschikt voor zowel de nieuwbouw als de renovatiemarkt. Iedere ventilatie-unit, ongeacht het merk, kan worden aangesloten op een van de verschillende luchtverdeelkasten van het Air Excellent systeem. Vanaf de luchtverdeelkasten worden de flexibele kanalen uitgerold naar de verschillende ruimtes om frisse lucht toe te voeren of om vervuilde lucht af te voeren.

Kijk op www.airexcellent.nl voor meer informatie.

Ubbink, voor uw gemak!

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...