Vervangende lift inzetten bij liftonderhoud? Zo pakte een woningcorporatie in Hoevelaken dat aan

Vervangende lift inzetten bij liftonderhoud? Zo pakte een woningcorporatie in Hoevelaken dat aan

Gepubliceerd op:

Bij liftonderhoud zijn bewoners vaak bang dat ze wekenlang zonder lift zitten. En terecht, want als u ineens elke dag 4 trappen moet beklimmen, dan kan dat best wel irritatie geven. Laat staan bij mensen die afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel. Om dit te voorkomen, heeft een woningcorporatie in Hoevelaken het liftbedrijf, Mitsubishi Elevator Europe, gevraagd een vervangende lift in te zetten. Mitsubishi heeft vervolgens RECO Lift Solutions ingeschakeld om een tijdelijke lift te plaatsen.

Liftadvies van RECO Lift Solutions: de beste lift voor de bewoners
Om te bepalen welke lift de beste oplossing is voor de bewoners, heeft onze specialist eerst een liftopname gedaan. Al snel bleek een plateaulift een uitstekende oplossing te zijn. Vooral omdat hier rolstoel- en scootmobielgebruikers wonen en het om een hoogte van minder dan 3 meter gaat. De plateauliften bieden ook genoeg capaciteit voor het aantal bewoners en past uitstekend in de begroting van het liftonderhoud.

De beste lift voor uw bewoners? Bel onze liftspecialist via 0182 - 74 40 50.

Of bekijk ons service op reco-lift.eu.

RECO Plateauliften: Snelle montage én drempelvrij
Binnen een dag stond de plateaulift klaar voor gebruik. Om de lift drempelvrij toegankelijk te maken hebben we op de begane grond een kleine hellingbaan geplaatst. Op de eerste verdieping hebben we met plaatmateriaal de stopplaats netjes afgewerkt. Het praktische van deze liften is dat ze zonder kraan geplaatst worden en slechts een voeding van 230 V nodig hebben. Daardoor kunnen we ze vrijwel in elke situatie snel en eenvoudig aansluiten.

Plateaulift in één dag omzetten naar volgende blok
In week 7 gaat het liftbedrijf starten bij de tweede lift. Daarvoor zetten we de plateaulift binnen één dag om naar de tweede opstelling. Wilt u meer weten over tijdelijke liften voor planmatig liftonderhoud? Lees onze blog!


Een greep uit ons leveranciersregister

Klaar is Case
Met verduurzaming op hoog niveau is uw project klaar voor veertig jaar...
Thercon
Heating. Cooling. Caring ...
Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...