Ubbink BV

Bezoekadres
Verhuellweg 9
6984 AA Doesburg
Contactgegevens
Telefoon: 0313 - 480 200

Over Ubbink

Verschuiving van de focus
Dit zijn interessante tijden. Onze wereld verandert snel. De bevolking blijft groeien en ons werk ondergaat diepgaande veranderingen. Wij brengen theorieën over duurzaamheid in de praktijk met gebruik van de nieuwste technologieën en jagen verandering in de bouwketen na. Onze handelsgeest is aan het veranderen van het leveren van hoge kwaliteitsproducten alleen tot het leveren van totaaloplossingen en diensten.

Onze nieuwe rol
De rol van bouwprofessionals is cruciaal. Zij zijn de ontwerpers van onze veranderende wereld. Zonder hen zal er geen verandering zijn.

Of je nu een installateur, consultant, voorschrijver of bouwaannemer bent, alle ogen zijn gericht op installatie- en bouwprofessionals om duurzame woningen te realiseren. Samen zullen wij de efficiëntie van de totale bouwketen moeten verhogen. Dit spoort Ubbink aan om technologisch bij te blijven en in te spelen op veranderende regelgeving, gedreven door ontwikkelingen zoals energie-efficiëntiemaatregelen.

Nu het bouwproces steeds meer wordt gedigitaliseerd, worden het ontwerp- en realisatieprocess ingrijpend anders. Ook beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel wordt schaarser; dit vraagt om een andere aanpak om de uitdagingen in bouw en installatie aan te blijven kunnen.

Onze transitie naar de toekomst
Koploper blijven in dit uitdagende spel van constante verandering is daarbij de sleutel voor het veiligstellen van een welvarende toekomst.

Naast ons geavanceerde productassortiment kunnen bouwprofessionals Ubbink benaderen voor alles wat nodig is om de dagelijkse complexe uitdagingen het hoofd te bieden.

Wij willen je bijstaan en het samen doen. In tijdsdruk en wanneer kennis en betrouwbaarheid nodig is, zijn wij uw vooruitdenkende en ontzorgende partner.

Beschikbare video van Ubbink BV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Gom: jouw schoonmaakpartner bij woningcorporaties ...

Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...

REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...