Uw totaalleverancier voor tijdelijke personenliften en trapliften

Uw totaalleverancier voor tijdelijke personenliften en trapliften

Gepubliceerd op:

RECO Lift Solutions is binnen Nederland één van de grootste leveranciers van tijdelijke liftoplossingen. Onze tijdelijke personenliften en trapliften worden ingezet in het geval van calamiteiten, renovatie werkzaamheden en verbouwingen. Met onze liftoplossingen zorgen wij ervoor dat personen ten alle tijden mobiel blijven en barrièrevrij zijn/haar bestemming kunnen bereiken.

Direct inzetbaar en binnen 24-uur gebruiksklaar!
Indien een vaste lift als gevolg van een calamiteit, lift storing of lift onderhoud plotseling niet meer gebruikt kan worden, heeft dit direct gevolgen voor de mobiliteit van bewoners. In het meest ongunstigste geval zijn mindervalide bewoners noodgedwongen om hun appartementen te verlaten. Naast de gevolgen voor de bewegingsvrijheid van bewoners, biedt een defecte lift bij levensbedreigende situaties het ambulancepersoneel geen mogelijkheid om patiënten snel af te voeren. In dergelijke gevallen zijn de tijdelijke noodliften van RECO Lift Solutions een ideale oplossing voor VVE’s en woningcorporaties. Onze tijdelijk trapliften zijn snel inzetbaar en worden zonder overlast gemonteerd.

Tijdelijke trapliften voor uw gebouw, ideaal tijdens liftuitval of langdurige storingen.
Indien een vaste lift als gevolg van een calamiteit, lift storing of lift onderhoud plotseling niet meer gebruikt kan worden, heeft dit direct gevolgen voor de mobiliteit van bewoners. In het meest ongunstigste geval zijn mindervalide bewoners noodgedwongen om hun appartementen te verlaten. Naast de gevolgen voor de bewegingsvrijheid van bewoners, biedt een defecte lift bij levensbedreigende situaties het ambulancepersoneel geen mogelijkheid om patiënten snel af te voeren. In dergelijke gevallen zijn de tijdelijke noodliften van RECO Lift Solutions een ideale oplossing voor VVE’s en woningcorporaties. Onze tijdelijk trapliften zijn snel inzetbaar en worden zonder overlast gemonteerd. Meer weten over onze dienstverlening en producten? Bekijk onze website: www.reco-lift.eu of bel ons gerust voor een adviesgesprek.

“Ongeacht de oorzaak en duur van liftstilstand, wij zorgen ervoor dat liftgebruikers mobiel blijven.”

  

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...