Totaal digitaal!

Totaal digitaal!

Gepubliceerd op:


Stap op 11 juni a.s. samen met ons in de toekomst tijdens de Aareon Update!

Vanaf 9.30 uur verwelkomen wij u graag bij Theater Orpheus in Apeldoorn, waarna rond 10.00 uur het ochtendprogramma van start gaat. Na een openingswoord door de directie van Aareon geven wij graag het woord aan Marc Lammers. Marc is voormalig hockeybondscoach en verzorgt nu presentaties over innovaties en strategieën in het bedrijfsleven. Daarin trekt hij een parallel met de sport.

Met zijn presentatie ‘Maak van uw 8 een 10!’ spoort hij aan om niet binnen de eigen muren te blijven, maar verder te kijken en zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Denk ‘out of the box’!

Na Marc Lammers vragen wij uw aandacht voor een vooraanstaand visionair (afgestudeerd aan de universiteit van Regensburg en gespecialiseerd in Immobilien Wirtschaft), die door gerenommeerde vastgoedbeheerders, belangenorganisaties en de Duitse overheid wordt geraadpleegd over tal van onderwerpen.

Vervolgens kunt u een keuze maken uit verschillende interessante parallelsessies. Deze zijn verdeeld in 3 tijdsblokken met ieder maar liefst 5 sessies. Op deze manier kunt u de dag invullen met de sessies van uw keuze en interesse. Aan de binnenzijde van deze uitnodiging treft u alle presentaties aan met een korte omschrijving. Wij verzoeken u dan ook bij uw inschrijving aan te geven bij welke 3 sessies u wilt plaatsnemen. Voor ieder tijdsblok kunt u een keuze maken.

Wilt u liever onze software bekijken? Graag! Er zijn verschillende demopoints ingericht, waar u al uw vragen kunt stellen.

Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd. En als afsluiting van de dag kunt u onder het genot van een drankje nog eens rustig napraten over de bijeenkomst.

U en uw collega’s zijn van harte welkom! U kunt zich opgeven via onze website www.aareon.nl of door een mail te sturen naar marketing@aareon.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing: (0591) 630 111.

We hopen u op 11 juni te mogen begroeten in Orpheus in Apeldoorn!



In voorgaande jaren organiseerde Aareon de Voorjaarsupdate en de Treasury & Vastgoed Update. Deze evenementen zijn nu samengevoegd tot een nieuw groots evenement op een prachtige locatie!

Een greep uit ons leveranciersregister

BOB-KOB Opleidingen
BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...
ALUTHERM Heating
Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...
Breijer Loodgieters
Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...