Uw buitenmuur isoleren met een slimme 2-in-1 oplossing

Uw buitenmuur isoleren met een slimme 2-in-1 oplossing

Gepubliceerd op:

Een buitenmuur goed isoleren is ontzettend belangrijk. Dit zorgt niet alleen voor lagere energielasten, maar ook voor een comfortabele leefomgeving en een mooi afgewerkte gevel. Vandersanden Group biedt E-Brick en E-board aan, oplossingen voor kwalitatieve en hoogwaardige isolatie en een mooie afwerking van uw woning. Vandersanden Group maakt het hierdoor mogelijk om uw buitenmuur eenvoudig te isoleren en af te werken in de kleur die u wenst.

E-board panelen zijn gevel-isolatiepanelen met steenstrips, die door combinatie van een tand- en groef met een haaklas verbinding waterdicht en dampdoorlatend zijn. Dankzij de hoge lambda-waarde van 0,031 W/m.K kan er een hoge isolatie waarde gehaald worden. De dikte van onze E-board gevel-isolatiepanelen variëren van 40 mm tot 300 mm.

De steenstrips zijn van handvorm, vormbak of van wasserstrich gevelstenen en hebben een dikte van 20 mm. U heeft keuze uit ons complete assortiment, meer dan 100 kleurvariaties.

E-board biedt U een grote toegevoegde waarde, zowel voor de nieuwbouw- als de renovatiemarkt. Door E-board toe te passen gebruikt u de esthetische waarde van gevelstenen en de economische en ecologische waarde van isoleren.

E-board kunt U in bijna alle bouwvormen toepassen o.a op bestaand metselwerk, beton, kalkzandsteen Houtskeletbouw, SIPS en cellenbeton. Door het toepassen van E-board hoeft men bij de meeste toepassingen geen geveldragers en lateien meer te gebruiken. De totale constructie kan in een lichtere uitvoering gemaakt worden dan bij traditioneel metselwerk. Door het toepassen van verschillende dikte E-board kan men diepe negge ‘s maken van gevelsteen zonder extreme voorzieningen te treffen. Deze manier van bouwen is uitermate geschikt voor nieuwbouw, maar ook zeer geschikt voor renovatieprojecten. Steeds meer woningen voldoen niet meer aan de isolatienormen die gelden en dan volgt al snel een renovatieplan. Veel woningbouwcorporaties zitten met dezelfde vraagstukken over mogelijkheden van isoleren en renoveren die de bewoners zo min mogelijk overlast bezorgen.

Het grote voordeel van E-board is dat mensen hun huis niet uit hoeven tijdens de renovatie en het traditionele uiterlijk van de bakstenen gevel blijft gewaarborgd.

Ga voor meer informatie naar: http://www.vandersandengroup.nl/ebrick-eboard/nl-nl


Een greep uit ons leveranciersregister

Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...
Hemmink B.V.
Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...
SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!