Robert Straver nieuwe directeur-bestuurder van Bo-Ex

Robert Straver nieuwe directeur-bestuurder van Bo-Ex

Gepubliceerd op:

Robert Straver is deze maand gestart als de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Bo-Ex. Met zijn profiel en ervaring past hij zeer goed bij Bo-Ex. Hij volgt interim directeur-bestuurder Hans Pluim op.

Over Robert Straver
Robert (1972) heeft veel werkervaring en een groot netwerk in de corporatiesector. Hij werkte onder andere als manager Strategie bij Woonstad Rotterdam en daarna bij Vestia als directeur Strategie en directeur Wonen. Zijn vakkennis sluit daarmee goed aan bij de vraagstukken die bij Bo-Ex aan de orde zijn. Robert begrijpt de volkshuisvestelijke opgave evenals de dynamiek van een 'grote' stad.

De ideale match
Met veel enthousiasme onderbouwt Robert zijn keuze voor Bo-Ex: "Ik werk graag bij een compacte organisatie met een omvang waarbij ik alle medewerkers ken. Verbinding is voor mij belangrijk. Aan de andere kant zoek ik ook graag de uitdagingen op. Bij Bo-Ex heb ik daarmee de ideale match gevonden. De uitdagingen en opgaven van Bo-Ex in de mooie stad Utrecht zijn vanaf 11 maart ook mijn uitdagingen."

Bo-Ex kijkt vol vertrouwen naar de toekomst met Robert als bestuurder, waarin Bo-Ex verder kan groeien als organisatie, in het verbeteren en verduurzamen van het woningbezit, door het werken aan leefbare wijken met tevreden bewoners en door nieuwbouw.

Bron: boex.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Quality Creations International
Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...