Hoe staat het met uw persoonlijke kennisbarometer?

Hoe staat het met uw persoonlijke kennisbarometer?

Gepubliceerd op:

Tijden veranderen en ontwikkelingen gaan razendsnel, COVID dwingt ons anders te kijken én te handelen. Bijblijven is essentieel, zowel qua kennis als vaardigheden. Misschien een moment om even bij stil te staan? Al een tijd aan het twijfelen of vooruitschuiven? Of iemand nodig om de knoop door te hakken? De hybride vorm van opleiden van Vastgoed Business School zorgt ervoor dat u als cursist flexibel bent en uw leerschema eenvoudig aanpast aan uw persoonlijke dan wel zakelijke agenda. 

Landelijke dekking
Vastgoed Business School leidt experts op en hanteert hierbij een sterke focus op de essentie. De leslocaties bevinden zich in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en sommige cursussen hebben een landelijke dekking. Er is dus altijd wel een leslocatie bij u in de buurt.

Alle opleidingen en modules spelen in op de huidige vraag naar informatie op het gebied van onder andere verduurzaming, circulair bouwen, vastgoedmanagement en vastgoedbeheer, conditiemetingen en energieprestatie-gerelateerde kennis en kunde.

De combinatie van gepassioneerde docenten uit het vakgebied, tweerichtingscommunicatie, kleine groepen, flexibiliteit en veel aandacht voor de individuele cursist, maken dat de cursisten Vastgoed Business School beoordelen met een 8,3.

Intensieve samenwerking met woningbouwcorporaties
Nog niet overtuigd? Wist u dat Vastgoed Business School al jaren intensief samenwerkt met diverse woningbouwcorporaties? Het succes van deze samenwerkingen ligt in de intrinsieke motivatie om kennis te delen vanuit de menselijke maat, gericht op samen leren en verder groeien. 

Hieronder vindt u een selectie van de opleidingen:
Opleiding Vastgoedbeheer
Opleiding Vastgoedmanagement
Opleiding Projectleider Vastgoed
Opleiding EP-W Basis - Woningen
Opleiding Business Case voor Vastgoedontwikkeling
Cursus Conditiemeting NEN 2767 en MJOP
Cursus Circulair Bouwen


Hybride opleiden
De opleidingen van Vastgoed Business School zijn hybride; de cursist bepaalt zelf per les wat hem of haar het beste uitkomt: klassikaal of online vanuit huis of de combinatie. Bekijk het volledige aanbod opleidingen op deze pagina.

Zie voor meer informatie over Vastgoed Business School: www.vastgoedbs.nl/vastgoed-business-school.
Voor vragen, advies of hulp bij de juiste studiekeuze, bel ons op 088 – 091 00 00.

Een greep uit ons leveranciersregister

Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...
Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...