Aedes biedt corporaties ideeën voor invulling Dag van het Huren

Aedes biedt corporaties ideeën voor invulling Dag van het Huren

Gepubliceerd op:

Aedes heeft een toolbox opgesteld met verschillende uitgewerkte ideeën die corporaties kunnen gebruiken als inspiratie voor de Dag van het Huren op zaterdag 7 oktober 2017. Corporaties kunnen terecht op de website van de branchevereniging van Nederlandse woningcorporaties voor meerdere documenten die hen helpen bij de invulling van de Dag van het Huren.

In de toolbox van Aedes staan verschillende ideeën voor activiteiten die corporaties kunnen organiseren tijdens de Dag van het Huren. Deze ideeën staan uitgewerkt in documenten die onder andere de opzet en het doel van de activiteit beschrijven. Daarnaast bevatten de documenten ook een stappenplan en een overzicht van wat er van de corporatie gevraagd wordt bij het organiseren van de activiteit.

Huisstijlproducten
Naast voorbeelden van activiteiten bevat de toolbox van Aedes ook algemene ideeën en tips voor de invulling van de Dag van het Huren. De branchevereniging geeft daarnaast aan dat corporaties ook bestaande activiteiten op deze dag kunnen organiseren. Aedes heeft ook nagedacht over de communicatie over de Dag van het Huren. In de toolbox staan meerdere formats voor flyers, posters en andere communicatie-uitingen die corporaties kunnen gebruiken.

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...